Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έκοψε τα μαλλιά της στον «αέρα»: «Στεκόμαστε δίπλα στις Ιρανές»

Η συμβολική κίνηση της Σύνθιας Σάπικα στο τέλος του μεσημεριανού δελτίου

Must Read

Μετά την πρώην αντιπεριφερειάρχη Ρένα Δούρου, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3, Σύνθια Σάπικα, έκοψε και εκείνη τα μαλλιά της προκειμένου να εκφράσει την συμπαράστασή της στις γυναίκες του Ιράν.

Η συμβολική κίνηση της παρουσιάστριας στο τέλος του μεσημεριανού δελτίου, ήρθε μετά την αναφορά της στην δολοφονία της Μάχσα Αμινί, η οποία συνελήφθη από την θρησκευτική αστυνομία επειδή δεν φορούσε σωστά το χιτζάμπ της.

«Στεκόμαστε και εμείς δίπλα σε όλες τις γυναίκες στο Ιράν που αγωνίζονται καθημερινά για όσα εδώ στη Δύση είναι αυτονόητα. Γυναίκα, λοιπόν, Ζωή και Ελευθερία» δήλωσε στο τέλος του δελτίου και αφού έβγαλε ένα ψαλίδι, έκοψε τα μαλλιά της σε ζωντανή σύνδεση.

Δείτε επίσης: Βίντεο με τη Ρένα Δούρου να κόβει τα μαλλιά της για τις γυναίκες του Ιράν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This