Ορφέας Αυγουστίδης: «Θα γίνουν άλλοι τέσσερις γάμοι στον “Σασμό”, κάποιοι θα είναι ματωμένοι»

Ο "Αστέρης" μίλησε για τις εξελίξεις στο πολυαναγαπημένο σήριαλ "Σασμός".

Must Read

O Oρφέας Αυγουστίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” για τον ρόλο του “Αστέρη” αλλά και τις εξελίξεις στην σειρά “Σασμός” στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Τα γυρίσματα δεν τα σταματήσαμε σχεδόν καθόλου. Κάναμε μια παύση τον Ιούνιο και από αρχές Ιουλίου “βαράμε”. Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει;», είπε στην αρχή.

Στην ερώτηση αν ο Αστέρης θα έκανε σχέση με άλλη γυναίκα εκτός από την Αργυρώ είπε:

«Θα έκανε μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε κι άλλο. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω. Όποια επιλογή κι αν κάνει, δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά για να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ γιατί όλα δίπλα του διαλύονται», δήλωσε ο ηθοποιός.

Συμπλήρωσε πως θα γίνουν τέσσερις γάμοι στη σειρά, εκ των οποίων κάποιοι θα είναι «ματωμένοι».

Τέλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης αναφέρθηκε στον δικό του γάμο που έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του.

«Το καλοκαίρι με την οικογένειά μου ξεκουραστήκαμε. Ο γάμος δεν μας άλλαξε την καθημερινότητα. Αν με ρωτούσε κάποιος, θα του έλεγα να παντρευτεί», είπε ο ηθοποιός.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This