Σφάζονται κανάλια στα πόδια του Μουτσινά

Ο Σκάι θέλει να τον κρατήσει, τον «λιγουρεύονται» Alpha και Star

Must Read

Αυτός λέει ότι θα αποχωρήσει, αλλά η τηλεόραση τον θέλει! Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και το τηλεοπτικό του μέλλον αναπόφευκτα βρίσκεται στο επίκεντρο. Το 2023 θα είναι στον Σκάι ή θα τον αρπάξει κάποιο άλλα κανάλι;

Ως γνωστόν το «Καλό μεσημεράκι» δεν πετάει τους τελευταίους μήνες σε τηλεθέαση.
Γι’ αυτό και ο αγαπητός ηθοποιός έχει δεχτεί νέα τηλεοπτική πρόταση από τον Σκάι, η οποία αφορά την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού, ώστε να αλλάξει ρότα και να αφήσει πίσω του ένα τελματωμένο οπτικοακουστικό προϊόν, που δεν φτουράει πια.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Σκάι που θέλει στους κόλπους τους τον Μουτσινά. Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο Alpha είναι ο σταθμός που έχει βάλει στο στόχαστρο τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» για μια ψυχαγωγική εκπομπή. Επιπλέον στο κάδρο προστίθεται, με βάση αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Open Weekend», και ένας νέος μνηστήρας, συγκεκριμένα το Star! Το κανάλι της Κάτω Κηφισίας θέλει να τον αξιοποιήσει στη βραδινή ζώνη, μέσω κάποιας εκπομπής ή σόου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς θέλει οπωσδήποτε να σταματήσει την καθημερινή έκθεση σε μια απαιτητική σατιρική παραγωγή, που απαιτεί αυστηρή κριτική και πολλά βίντεο γύρω από την τηλεόραση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This