Έτσι αποχαιρέτησε η ΕΡΤ τον μεγάλο Γιάννη Διακογιάννη

Οι χαρακτηριστικές περιγραφές από τις δεκαετίες του 70 και 80, ο τελικός του Μουντιάλ του 1982 μεταξύ Ιταλίας – Γερμανίας και φυσικά ο θρίαμβος της Εθνικής μας ομάδας το 2004

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο κορυφαίος δημοσιογράφος Γιάννης Διακογιάννης. Ο πολυτάλαντος Έλληνας που υπήρξε συγγραφέας, σχολιαστής, παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών της τηλεόρασης καθώς και η θρυλική αθλητική φωνή της ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Διακογιάννης: Σίγησε η φωνή που μας «ενώνει και μας δονεί»…

Κορυφαίος του είδους, λόγω των μεγάλων γνώσεων του στον κλασικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, την εμβρίθεια στον τρόπο μετάδοσης και τη γλαφυρότητα του ύφους του.

Μετά την είδηση του θανάτου του, το δικό της «αντίο» είπε η ΕΡΤ με ένα βίντεο αφιέρωμα στην τεράστια καριέρα του.

Στο βίντεο περιλαμβάνονται οι χαρακτηριστικές περιγραφές από τις δεκαετίες του 70 και 80, ο τελικός του Μουντιάλ του 1982 μεταξύ Ιταλίας – Γερμανίας και φυσικά ο θρίαμβος της Εθνικής μας ομάδας το 2004. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν εικόνες της θρυλικής «Αθλητικής Κυριακής», υπό τους ήχους του «Αρχίζει το ματς» του Λουκιανού Κηλαηδόνη και της αγαπημένης του Διακογιάννη, Εντίθ Πιάφ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This