Οι κολοσσιαίες ευθύνες των ΜΜΕ για την κατάντια της πατρίδας

Και όμως, υπήρχαν εφημερίδες που απέκρυψαν πλήρως την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη!

Must Read

Όταν ο τύπος παραβιάζει τον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο του, ο οποίος επιφέρει τεράστιες ευθύνες μαζί με τα προνόμια που απολαμβάνει, τότε η δημοκρατία νοσεί. Όταν η δημοκρατία νοσεί στην ίδια της την κοιτίδα, τότε η πατρίδα υποφέρει.

Όταν η έρευνα που έχει ξεκινήσει για την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη μαζί με την νέα έρευνα για την Εύα Καϊλή αποκρύπτεται σχεδόν απόλυτα από πλήθος εφημερίδων, τότε ας μην αναρωτιόμαστε για την κατάντια μας. Ας μην απορούμε γιατί η διαφθορά κυριαρχεί και η Ελλάδα έχει κατρακυλήσει στην τελευταία θέση της ΕΕ. Να μην τραβάμε τα μαλλιά μας γιατί οι καταχραστές δημοσίου χρήματος τύπου Novartis μετατρέπονται σε θύματα σκευωρίας, παρότι η εγκληματική τους δράση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά έχει μετατραπεί σε συνέργεια εθνικού εγκλήματος με τους χιλιάδες θανάτους λόγω πανδημίας.

Όποιος αρνείται να υπερασπίσει το δημόσιο συμφέρον, ας πετάξει την πένα και το πληκτρολόγιο και ας βρει μια έντιμη δουλειά.

Συγχαρητήρια στην εφημερίδα Δημοκρατία, που είχε ως όφειλε στην πρώτη θέση αυτή την σοβαρή υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This