Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Δεν πάει στο ντιμπέιτ ο Χατζηνικολάου, το χαρακτήρισε “βαρετή διαδικασία”

H πρώτη ηχηρή απουσία του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, που όπως είναι γνωστό θα γίνει την 1η Ιουλίου, είναι δημοσιογραφική. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια «βαρετή διαδικασία», όπως τη χαρακτήρισε, αυτή των παράλληλων μονολόγων.

«Δεν θα είμαι στο… debate των παράλληλων μονολόγων.Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά μαζί στην «ζωηρή» προεκλογική μας εκπομπή στον @AntennaNews τη Δευτέρα 1 Ιουλίου». έγραψε στο Twitter νωρίς το πρωί ο κ. Χατζηνικολάου.

Λίγη ώρα αργότερα έκανε σχόλιο και στη ραδιοφωνική του εκπομπή λέγοντας:

Προσωπικά αποφάσισα να μην μετάσχω στη συγκεκριμένη διαδικασία, θεωρώ ότι είναι βαρετή και δεν οδηγεί πουθενά, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα να επανέλθει ο δημοσιογράφος με διευκρινιστικές ερωτήσεις, να πιέσει για να πάρει την είδηση. Προτιμώ τις κλασικές συνεντεύξεις και θεωρώ ότι είναι η στιγμή να αναθεωρήσουν την άποψή τους τα κόμματα για τον τρόπο διεξαγωγής του μεταξύ τους διαλόγου. Θεωρώ σωστό να μετέχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, διότι δεν υπάρχουν δύο υποψήφιοι Πρωθυπουργοί».

Ποιοι θα συμμετάσχουν

Θυμίζουμε ότι την 1η μέρα του Ιουλίου οι 5 πολιτικοί αρχηγοί που μετέχουν σήμερα στη Βουλή, Τσίπρας, Μητσοτάκης, Γεννηματά, Κουτσούμπας, Λεβέντης (δεν θα είναι ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής) θα αντιπαρατεθούν λεκτικά μπροστά στα μάτια χιλιάδων Ελλήνων.

Συντονίστρια θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου από την ΕΡΤ και ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων: Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσσιώνη (Σκάι), Έλλη Στάη (Open), Μάρα Ζαχαρέα (Star).

Αίτημα υπήρξε από την Ελληνική Λύση, ώστε να είναι παρών στο ντιμπέιτ και ο Κυριάκος Βελόπουλος, το οποίο όμως απορρίφθηκε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ