Τα συμβόλαια των TV stars που λήγουν τον Ιούνιο βάζουν φωτιά στα κανάλια

Must Read

Τον Ιούνιο του 2023 λήγουν τα περισσότερα συμβόλαια των πιο δημοφιλών παρουσιαστών, δηλαδή των πιο δυνατών τηλεοπτικών ονομάτων που ορίζουν με τις εκπομπές τους την εγχώρια τηλεοπτική αγορά, τα ψυχαγωγικά προγράμματα των καναλιών, τους δείκτες τηλεθέασης και τη διαφημιστική δαπάνη.

Η «Espresso» έψαξε να βρει ποιοι παρουσιαστές ως το καλοκαίρι του 2023 πρέπει να έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους ή να αρχίσουν από την άνοιξη επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ενισχύοντας το αφήγημα της μεταγραφολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Alpha, καθώς η εκπομπή της «Happy day στον Alpha» έκλεισε 10 χρόνια στον αέρα, με τα τρία τελευταία να είναι πολύ επιτυχημένα. Οπως μάθαμε από βασικά στελέχη του σταθμού, η αγαπητή παρουσιάστρια ανανέωσε για δύο συν ένα χρόνια με τον Αlpha και έβαλε την υπογραφή της στο νέο ισχυρό συμβόλαιο που τη δένει με το άρμα του καναλιού και την επιτυχία.

Το συμβόλαιο της Ναταλίας Γερμανού με τον Alpha λήγει τον Ιούνιο του 2023. Με τον φόβο και τον τρόμο του Mega, με το οποίο η παρουσιάστρια έχει αγαστή σχέση, ο Alpha θέλει, αν γίνεται και από σήμερα, να κλείσει μια γερή συμφωνία με τη γνωστή στιχουργό. Αυτό που της προτείνει είναι ένα συμβόλαιο δύο συν ένα χρόνια για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Καλύτερα δε γίνεται!» και συνάμα τη δυνατότητα παρουσίασης ενός μουσικού σόου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, από τη στιγμή που παραμένει στους κόλπους του Alpha ο Νίκος Κοκλώνης, παραμένει και αυτή με την εκπομπή της «Super Κατερίνα», αφού παραγωγός της είναι ο Νίκος. Το συμβόλαιό της με τον σταθμό λήγει τον Ιούνιο του 2023, αλλά θα ανανεωθεί σίγουρα και το μόνο που μένει είναι η υπογραφή της.

Από τις πιο δυνατές μετοχές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και η Τατιάνα Στεφανίδου. Η «Τάτι» έκανε κίνηση-ματ με τη θεαματικότητα όταν αποφάσισε –μαζί με τον Alpha- να μετακινηθεί από την πρωινή ζώνη στην απογευματινή. Κίνηση που τη δικαίωσε στα ποσοστά τηλεθέασης, αφού κατέγραψε υψηλές πτήσεις στο τηλεβαρόμετρο της Nielsen. Το συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου λήγει τον Ιούνιο του 2023, αλλά ακόμη δεν έχει ανανεωθεί. Περιμένουν με αγωνία και τα άλλα κανάλια για να δουν αν θα αρπάξουν από τα χέρια του Alpha τη σιδηρά κυρία της τηλεθέασης.

Στον Alpha παραμένει και ο Νίκος Κοκλώνης με το μουσικό σόου «Just the two of us», αφού σκίζει στην τηλεθέαση. Ο Κοκλώνης ετοιμάζει και άλλες μουσικές παραγωγές με τον σταθμό, οι οποίες θα συζητηθούν.

Εβαλε τζίφρα

Από αυτούς που έχουν βάλει την τζίφρα τους στο νέο τους συμβόλαιο λέγεται ότι είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος πάει σφαίρα το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο του 2023, αλλά, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, ο Λιάγκας ανανέωσε με τον σταθμό του Αμαρουσίου για δύο χρόνια παρουσίας στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού.

Τον Ιούνιο του 2024 λήγει το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1. Αυτή η άνεση χρόνου δίνει στις δύο πλευρές μια χαλαρότητα. Δεδομένου όμως ότι ο Αρναούτογλου αποτελεί την ταυτότητα του σταθμού και έχει συνεχείς επιτυχίες με το «The 2night show» και τον «Εκατομμυριούχο», σίγουρα θα μπουν σε συζητήσεις νωρίτερα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Επίσης, το καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιο της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1. Το κανάλι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας που έχει γίνει τρελή συνήθεια με το τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk» τις καθημερινές στον ΑΝΤ1.

Τον Ιούνιο του 2023 λήγει και το συμβόλαιο της ωραίας Ελένης με το Mega και πηγές μας θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να μην έχει ανανεώσει ακόμη με το μεγάλο κανάλι. Ο σταθμός θέλει το brand name Ελένη Μενεγάκη για λόγους κύρους και πρεστίζ, αλλά η Ελένη θέλει εχέγγυα ότι η εκπομπή της μπορεί να πετάξει ξανά στα ύψη με το ανάλογο αυξημένο μπάτζετ. Η «βασίλισσα» της μικρής μας οθόνης μπορεί, όπως ακούγεται στην τηλεοπτική πιάτσα, να ενεργοποιήσει με τον σταθμό το συν 1 χρόνο, μιας και της δίνεται αυτό το δικαίωμα και ο σταθμός τη θέλει.

Ελεονώρα Μελέτη

Αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό της με το Mega, αν και αυτό λήγει τον Ιούνιο του 2023. Πηγές θέλουν το κανάλι να αλλάζει την επόμενη σεζόν άρδην την πρωινή τηλεοπτική ζώνη και να υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σε παρουσιαστές και εκπομπές, άρα τηρούμε στάση αναμονής.

Ούτε η Δανάη Μπάρκα, η οποία διανύει την τρίτη επιτυχημένη σεζόν στο Mega το πρωί, έχει μπει σε συζητήσεις με το κανάλι για την ανανέωση του συμβολαίου της, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2023. Και αυτή βρίσκεται στο περίμενε, αφού η πρωινή ζώνη του Mega θα ανανεωθεί.

Στο Star η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα πάρουν το πράσινο φως για ακόμα έναν χρόνο συνεργασίας με τον σταθμό της Κάτω Κηφισιάς και θα μας σερβίρουν με την ίδια καλή διάθεση «Breakfast@Star». Το κανάλι θα ενεργοποιήσει μαζί τους τον όρο του συν 1 στο συμβόλαιό τους και έτσι αυτόματα θα πάρουν το εισιτήριο για άλλη μία χρονιά στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και ο Νίκος Μουτσινάς με τον Σκάι. Τον Ιούνιο του 2023 λήγει το συμβόλαιό του με τον σταθμό του Νέου Φαλήρου και μέχρι τώρα δεν το έχει ανανεώσει. Οι συζητήσεις με τον σταθμό έχουν αρχίσει στο πλαίσιο ότι ο Νίκος έχει τελειώσει με την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και πάει για άλλα τηλεοπτικά σχέδια. Αν δεν τα βρει με το κανάλι, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, συνεπώς θα αρχίσει ο χορός με τους τηλεοπτικούς μνηστήρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This