Το λίφτινγκ του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show»

Must Read

Σκέψεις να αποκτήσει το «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ένα live κομμάτι υπάρχουν στον ΑΝΤ1.

Εβδομάδα τηλεοπτικών επιστροφών η τρέχουσα, με πολλά σίριαλ και εκπομπές να επανέρχονται στο πρόγραμμα των καναλιών και τα meetings με τα στελέχη στους σταθμούς να είναι αλλεπάλληλα, αφού ο στόχος παραμένει ένας και κοινός: η υψηλή τηλεθέαση!

Για το «The 2night Show» ωστόσο η επιστροφή θα αργήσει κατά μία εβδομάδα καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επεξεργάζεται κάποιες τροποποιήσεις στην εκπομπή του! Σύμφωνα με πληροφορίες συζητιέται το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί στο επιτυχημένο talk show ένα live σκέλος. Το κομμάτι αυτό θα μπορούσε, μάλιστα, να συνδυαστεί με κάποια μαγνητοσκοπημένα κομμάτια της εκπομπής, με τον οικοδεσπότη της να καλησπερίζει live τους τηλεθεατές. Το μόνο που μένει να διαπιστωθεί είναι αν αυτές οι αλλαγές θα υλοποιηθούν άμεσα, από τη φετινή χρονιά, ή πρόκειται για ένα πιο μακροπρόθεσμο πλάνο, το οποίο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η υπόλοιπη ομάδα σκέφτονται να εντάξουν στο «The 2night Show» την επόμενη σεζόν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This