Άγνωστο το μέλλον του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση

Είναι γνωστό ότι η σχέση του Νίκου Μουτσινά με τον Σκάι δεν είναι και η καλύτερη

Must Read

Κάτι τρέχει με τον ΑΝΤ1; Σαν φλερτ με τον ΑΝΤ1 εκτιμάται από κάποιους ότι ήταν η εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου. Μια πρόσκληση από το κεντρικό πρόσωπο του ΑΝΤ1 στην ενημέρωση και την ειδησεογραφία έχει άλλο κύρος και βάρος και μεταφράζεται ποικιλοτρόπως.

Είναι γνωστό ότι η σχέση του Νίκου Μουτσινά με τον Σκάι δεν είναι και η καλύτερη. Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» έχουν πάρει την κατιούσα και αυτό έχει προβληματίσει τον σταθμό. Από την άλλη, ο ίδιος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη εκπομπή έχει κάνει κοιλιά και ότι δεν έχει κάτι άλλο να δώσει. Με αυτά και με τα άλλα ο Νίκος και ο Σκάι θέλουν να τραβήξουν την εκπομπή μέχρι τον Ιούνιο οπότε θα λήξει επίσημα και η τηλεοπτική σεζόν. Τι θα γίνει μετά; Ο Νίκος, όπως ακούγεται στην τηλεοπτική αγορά, έχει κάνει συζητήσεις με τον Σκάι για τη δημιουργία μιας άλλης βραδινής εκπομπής.

Βέβαια, ο δημοφιλής παρουσιαστής βολιδοσκοπείται και από άλλα τηλεοπτικά κανάλια, αφού το συμβόλαιό του με τον Σκάι βρίσκεται στη λήξη του.

Πάντως, στο κανάλι του Αμαρουσίου, όπως λέγεται στους διαδρόμους του σταθμού, δεν έχουν τουλάχιστον προς το παρόν κάποια πρόταση για τον Μουτσινά. Ολα θα κριθούν μετά τις εκλογές, οπότε θα ξεκαθαρίσει πώς θα κυλήσει και το τηλεοπτικό τοπίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This