Αδιόρθωτος Πορτοσάλτε: «Οι ευθύνες της Κυβέρνησης…»

… της προηγούμενης εννοείται

Must Read

Στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της Κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι και αυτό το πρωινό ο ΣΚΑΪ, με το «πρωτοπαλίκαρο» Άρη Πορτοσάλτε να συνεχίζει να μάχεται υπέρ Κυριάκου και Μαξίμου.

Ο δημοσιογράφος, κατά του οποίου οι οπαδοί του Ολυμπιακού έστησαν χθες υβριστικό πανό στο ΣΕΦ, μίλησε για «ευθύνες» της Κυβέρνησης αναφορικά με την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. Της προηγούμενης κυβέρνησης εννοείται.

Κατά τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος θυμίζουμε ότι πρόσφατα είπε ουσιαστικά πως με τις θυσίες ανθρώπινων ζωών βελτιώνονται οι υποδομές της χώρας, η ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη έγκειται στο γεγονός ότι… δεν είπε πως παρέλαβε έναν «σάπιο ΟΣΕ»!

Ουδεμία άλλη ευθύνη δηλαδή, μόνο ότι δεν μίλησε!

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι εδώ, είναι παρούσες. Διατυπωμένες από την πρώτη στιγμή. Παρέλαβε έναν σάπιο ΟΣΕ. Το πόσο σάπιος είναι ο ΟΣΕ το παρακολουθούμε μέρα με τη μέρα. Είναι σάπιος ο ΟΣΕ. Ο Μητσοτάκης με τον Καραμανλή παραλαμβάνουν σάπιο ΟΣΕ και δυστυχώς για τον Μητσοτάκη και δυστυχώς για τον Καραμανλή, δεν το λένε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This