My Style Rocks: Παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς – Η ανακοίνωση της Καραβάτου.

Must Read

Με μία απουσία ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε την απουσία μία από τις παίκτριες reality μόδας.

Ο λόγος για τη Βασιλική Λιγνού η οποία αποφάσισε να λείψει για προσωπικούς λόγους. Η ίδια μάλιστα είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς νιώθει ότι οι προσπάθειες της δεν εκτιμώνται.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι η Βασιλική Λιγνού για προσωπικούς λόγους δεν θα είναι μαζί μας σήμερα», είπε η παρουσιάστρια.




Να σημειωθεί πως η Βασιλική Λιγνού είναι μία παίκτρια η οποία έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση κυρίως με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, κάτι το οποίο έχει σχολιαστεί αρκετά από τους χρήστες του Twitter.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This