Σασμός: Όσα αποκάλυψε η Δανάη Παππά για την υγεία του Αντώνη

«Δεν θα είναι το τέλος της σειράς ο γάμος Αργυρούς - Αστέρη»

Must Read

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις για την σειρά Σασμό, αφού η Δανάη Παππά, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε πως θα δούμε πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Αντώνη, ο οποίος πυροβολήθηκε από τον Ευθύμη λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Μαρίνα και που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Ενώ δεν επιτρέπεται από τους ηθοποιούς να αποκαλύψουν την συνέχεια της σειράς, η τηλεοπτική Θοδώρα άφησε να εννοηθεί πως όλα θα πάνε καλά για τον Αντώνη και την Μαρίνα.

«Τα χέρια μου είναι δεμένα. Να σας δώσω μια ελπίδα. Προσωπικά σαν Δανάη θέλω ο Αντώνης να είναι με τη Μαρίνα και να βγει στο φως όλη η αλήθεια. Η Μαρίνα είναι ένας χαρακτήρας πονεμένος από όλες τις πλευρές. Νομίζω ότι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά στο τέλος», είπε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Σασμός: To Twitter αποθέωσε την Μαρία Πρωτόπαππα για το ρεσιτάλ ερμηνείας της

Όσον αφορά τον δικό της ρόλο αποκάλυψε πως «στα επόμενα επεισόδια όλο και κάτι γίνεται αλλά η Θοδώρα δεν ξέρει τι συμβαίνει. Δεν ξέρει πόσο σημαντική είναι εκείνη η κοπέλα στη ζωή του Λευτέρη».

«Δεν θα είναι το τέλος της σειράς ο γάμος Αργυρούς – Αστέρη. Περιμένετε. Ακόμα κι αν παντρευτούν πάλι θα υπάρχει κάποια ανατροπή», κατέληξε.




Σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ ο Αντώνης θα ζήσει όμως θα έχει αμνησία, συνεπώς δεν θυμάται κανέναν ούτε την αγαπημένη του Μαρίνα.

Ο γιατρός θα ενημερώσει την Μαρίνα ότι «ονομάζεται μετατραυματική αμνησία, αλλά εκτιμούμε ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα ο οργανισμός του θα επανέλθει. Θα αρχίσει να θυμάται αλλά σε αυτό μπορείς να τον βοηθάς και εσύ σιγά σιγά. Θα πρέπει να του μιλάς για όσα ζήσατε»

Η Μαρίνα θα είναι σε απελπιστική κατάσταση ενώ ο Αντώνης θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο χωρίς όμως να θυμάται το παραμικρό ενώ η μετάθεσή του για Αθήνα αναβλήθηκε.

Ο Παύλος θα παρηγορεί την Μαρίνα λέγοντάς της πως «η αγάπη σας δεν μπορεί να ξεχαστεί ούτε με τη χειρότερη αρρώστια του κόσμου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This