Σασμός: Η Άσπα αρχίζει να ερωτεύεται τον Μύρωνα

Must Read

Για τις εξελίξεις του Σασμού μίλησε η τηλεοπτική Άσπα, Βέρα Μακρομαρίδου στο περιοδικό Τηλεθεατής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα συναισθήματα που αρχίζουν να γεννιούνται για τον Μύρωνα.

Ο γάμος της Μαρίνας και του κ Αντώνη βάφεται με αίμα. Το χωριό συμπαραστέκεται σύσσωμο;

Ναι, βέβαια! Ο Αντώνης και η Μαρίνα δεν έχουν βλάψει άλλους, τουλάχιστον με τη θέλησή τους. Είναι ένα πραγματικά τραγικό γεγονός που δεν σχετίζεται με τη βεντέτα, οπότε νομίζω ότι όλο το χωριό λυπάται γι’ αυτό.

Για την Άσπα είναι συντριβή;

Εννοείται. Είναι ένα ακόμα χτύπημα για εκείνη και για όλη την οικογένεια σε μια τόσο χαρούμενη στιγμή για όλους. Παρ’ όλα αυτά, είναι αισιόδοξη και πιστεύει ότι ο Αντώνης θα καταφέρει να γλιτώσει τον κίνδυνο.

Πώς διαχειρίζεται το σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη και την απόγνωση της Μαρίνας;

Προσπαθεί να είναι πρακτική και βοηθητική, κάτι που ξέρει να κάνει καλά ως χαρακτήρας. Επιστρέφει στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξανά -ως έκτακτη βοήθεια- και έχει υπό την επίβλεψή της τον Πετρή και τη γιαγιά, όσο η Μαρίνα και η Αργυρώ είναι στο νοσοκομείο ή στη δουλειά, αντίστοιχα.

Η Άσπα στο πλευρό του Μύρωνα νιώθει ασφαλής, με την απέραντη αγάπη που της δείχνει;

Νιώθει ασφαλής και είναι ο μόνος άνθρωπος που καταφέρνει να τη βγάλει από το σκοτάδι της και να την κάνει να νιώσει χαρούμενη. Έχει χιούμορ, είναι πολύ δοτικός, οπότε τη συνεπαίρνει.

Για τον Μύρωνα η ίδια τι νιώθει;

Γοητεύεται πολύ από τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα’ αλλά και το πώς της συμπεριφέρεται. Προσπαθεί να απολαύσει αυτά που της προσφέρει χωρίς ενοχές και -χωρίς να θέλει να το παραδεχτεί- νομίζω ότι θα αρχίσει να τον ερωτεύεται

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This