Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Περικλή Κονδυλάτο: «Πρέπει να είσαι πολύ κακομαθημένος»

«Δεν σχολιάζω κάτι το οποίο είναι χαζό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περικλής Κονδυλάτος.

Must Read

Ο Περικλής Κονδυλάτος και η Έλενα Γκρέκου ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το «J2US».

Οι διαγωνιζόμενοι του φαντασμαγορικού show δυσαρεστήθηκαν από το αποτέλεσμα και δεν δίστασαν να εκφράσουν την πικρία τους για την κριτική που τους ασκήθηκε με τον σχεδιαστή κοσμημάτων να την χαρακτηρίζει ως χαζή.

«Οποιοσδήποτε, και στόκος να ήταν να το πω με τη λαϊκή γλώσσα, κάποια εξέλιξη θα είχε. Δεν αναγνωρίζεται αυτό και αυτό δείχνει εμπάθεια», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και πρόσθεσε ότι: «Η κριτική ήταν χαζή γιατί ήταν λες και απευθυνόντουσαν σε talent show ανθρώπου που πάει να κάνει καριέρα τέτοιου είδους που κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Επομένως είναι άτοπη άσκοπη και δεν έχει κάποιο νόημα, δεν σχολιάζω κάτι το οποίο είναι χαζό».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ακούγοντας τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, έγινε έξαλλος και άρχισε να αφήνει αιχμές για την συμπεριφορά του πρώην, πλέον, διαγωνιζόμενο του show.

«Δεν διαμαρτυρήθηκε η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, που έχει η φωνή και διαμαρτύρεται ο καθόλα άφωνος που του δίνεται η ευκαιρία να δείξει τα κοσμήματα του και νομίζει ότι επιδεικνύει τη φωνή του. Λέει ότι δεν είναι τραγουδιστής και φέρεται λες και είναι τραγουδιστής άσε μας μωρέ», είπε μεταξύ άλλων.

«Έχεις τέσσερις προσωπικότητες που σε κρίνουν δίκαια και τους λες ασχέτους και οτιδήποτε άλλο; Πρέπει να είσαι πολύ κακομαθημένος», συμπλήρωσε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This