Η ενόχληση του Παναγιώτη Χατζηδάκη σε ερώτηση για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Ήθελες να γυρίσεις 2 χρόνια πίσω ε;»

«Δεν την πήρα τηλέφωνο, της ευχήθηκα τηλεοπτικά...»

Must Read

Στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα βρίσκεται τηλεοπτικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος μας καλημερίζει καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η οποία προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Open.

Παρόλα αυτά όμως δεν ξέρει ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του μέλλον για την επόμενη σεζόν, ωστόσο δηλώνει ανοιχτός σε προτάσεις.

Δείτε επίσης: Λεμπιδάκης, Γεωργιάδης, Χατζηδάκης υποψήφιοι για να ενισχύσουν με τη νέα σεζόν το «Breakfast @Star»

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου, δεδομένου ότι είχαν συνεργαστεί για την εκπομπή «Love it» και αποκάλυψε πως δεν την πήρε τηλέφωνο για να της ευχηθεί για την εγκυμοσύνη, αλλά της ευχήθηκε… τηλεοπτικά.

«Ε όχι της τα είπα νομίζω τηλεοπτικά…δε μπορούσες εσύ ε; Ήθελες να γυρίσεις 2 χρόνια πίσω ε; Να ρωτήσεις…να ρωτήσεις ό,τι θέλεις…τηλεοπτικά τηλεοπτικά…Ε επί τη ευκαιρία με το καλό, γιατί όπου να νια γεννάει, όλα καλά, με έναν πόνο, που λένε και να μην ακούει πολλά, για το πως πρέπει να μεγαλώσει ένα παιδί, αλλά να ακούσει το ένστικτό της», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φινάλε της εκπομπής «Love it», ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μαζί με την Μάρτζυ Λαζάρου και τον Μάνο Μαγιάτη έφυγαν, με πικρία και δυσαρέσκεια εξαιτίας της συμπεριφοράς της παρουσιάστριας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This