Λεμπιδάκης, Γεωργιάδης, Χατζηδάκης υποψήφιοι για να ενισχύσουν με τη νέα σεζόν το «Breakfast @Star»

Αέρας ανανέωσης

Must Read

Αέρας ανανέωσης με ενίσχυση από γνωστούς δημοσιογράφους για ένα καλύτερο τηλεοπτικό πρωινό! Με δυνατά ονόματα δημοσιογράφων στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ μπορεί το «Breakfast@Star» να κάνει μια καλή εκκίνηση από το φθινόπωρο του 2022 στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, αλλά οι αλλαγές στο πάνελ θα γίνουν οσονούπω.

Το Star επέλεξε φέτος να δοκιμάσει μια καινούργια συνταγή χρησιμοποιώντας νέα πρόσωπα, ποντάροντας στο πολύ δεμένο ραδιοφωνικό δίδυμο Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς. Oταν όμως ξεκινά κάτι καινούργιο που θα παλέψει κόντρα σε πετυχημένες εκπομπές, το κανάλι πρέπει να βρει τα καλύτερα ονόματα δημοσιογράφων για να πλαισιώσουν το βασικό δίδυμο των παρουσιαστών και να ενισχύσουν τη θεματολογία τους.

Oπως ακούγεται, σε μια πρόσφατη έρευνα που έγινε στο Star είδαν ότι από το «Breakfast@Star» λείπουν τα στοιχεία του gossip και του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, που αφθονούν στις εκπομπές του ανταγωνισμού. Σκέφτηκαν λοιπόν να ενισχύσουν την ομάδα με κάποιο πρόσωπο που έχει γνώσεις πάνω σε αυτό το αντικείμενο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των υποψήφιων συνεργατών είναι αυτά του Χάρη Λεμπιδάκη, του Νίκου Γεωργιάδη και του Παναγιώτη Χατζηδάκη

Κακά τα ψέματα, οι τρεις δημοσιογράφοι έχουν θητεία στα πάνελ, τηλεοπτικό εκτόπισμα αλλά και αποκλειστικές ειδήσεις. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι το «Breakfast@Star» θα αποκτήσει το στοιχείο της ενημέρωσης όπως οι αντίστοιχες πρωινές εκπομπές, αλλά ότι θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τη lifestyle επικαιρότητα.

Οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν σύντομα είναι ένα σημαντικό test drive για το πώς πρέπει να κινηθεί η πρωινή ζώνη του Star την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ώστε να χτυπήσει διψήφια νούμερα στην τηλεθέαση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This