Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεύτερο εξώδικο στον Ατζουν Ιλιτζαλί – Δεν έχει πάρει ακόμη την αμοιβή της από το Survivor

Must Read

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor all star, έστειλε εξώδικο στην εταιρία Acun Media, με την κατηγορία ότι την κρατούσαν για εννέα ημέρες όμηρο στον Άγιο Δομίνικο, ενώ άνδρας της παραγωγής της χορηγούσε ηρεμιστικά χάπια λόγω της άσχημης ψυχολογικής της κατάστασης.

Η εταιρία παραγωγής του Survivor από την μεριά της, με επίσημη ανακοίνωσή της, διέψευσε τα λεγόμενά της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ωστόσο απέστειλε και σε δεύτερο εξώδικο στον Ατζούν Ιλιτζαλί, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει πάρει ακόμη τα χρήματά της από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Δείτε όσα αποκάλυψε η δικηγόρος της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:

«Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση, το οποίο αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής τους πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 μέρες μετά. 1η Φεβρουαρίου 2023 ήταν το επεισόδιο που αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Δεν υπάρχει όρος που να λέει ότι επειδή παραβίασε τους κανόνες δεν θα πάρει τα χρήματά της. Η παρουσία της στο παιχνίδι και οι εβδομάδες που συμμετείχε είναι προβεβλημένες και έχουν συμβεί.

Πλέον, δεν τίθεται θέμα επικοινωνίας αφού και ο ίδιος ο παραγωγός σε τουρκικό κανάλι ομολόγησε πως δεν υπήρχε επικοινωνία. Άρα η πελάτισσά μου δεν φταίει σε κάτι. Εμείς συνεχίσουμε κανονικά τις διαδικασίες και δεν θα σταματήσουμε. Θέλω να υπενθυμίσω, πως μετά το πρώτο μας εξώδικο, της έστειλαν εξώδικο από την παραγωγή στο οποίο έγραφαν πως είχε χρησιμοποιήσει κινητό, και τώρα παραδέχονται πως δεν ισχύει», τόνισε η κα. Καπερνάρου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This