Φαίη Σκορδά για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αν σε κάποιον έπρεπε να επιτεθεί όταν είχα πάει να δώσω συνέντευξη, ήταν σε μένα»

Must Read

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ελένη Τσολάκη και παραχώρησε μία ιδιαίτερη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, του οποίου οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν κυρίως με την τηλεοπτική της συμπεριφορά για την περίοδο που βρισκόταν στα πανελ.

«Νιώθεις εσύ πολλές φορές ότι είσαι αιχμηρή και μπορεί να πληγώνεις κάποιον με το σχόλιο σου; Ενώ δεν είναι αυτό το στιλ σου. Εσένα σε έχω σαν μια παρουσιάστρια που είσαι , ρε παιδί μου, σαν δροσερό νερό. Στο είχα πει κιόλας. Επειδή είσαι και μια τόσο όμορφη γυναίκα που αυτοσαρκάζεσαι και το έχουμε τόσο ανάγκη , νομίζω ότι σπαταλήθηκες κάποια στιγμή σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας. Μην αρχίσουμε να λέμε, τώρα, πότε. Ενώ είσαι τόσο ωραία παρουσιάστρια, κάνεις ωραίες συνεντεύξεις, κάνεις τα πάντα, όταν μπεις στη διαδικασία να αρχίσεις να σχολιάζεις ή όταν η παρέα είναι λίγο… Τώρα, όμως, όχι. Τώρα είναι αλλιώς», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Όταν όμως ήσουν σε πάνελ, μπορούσες να παρασυρθείς πολύ εύκολα και να γίνεις αιχμηρή ενώ δεν χρειαζόταν εσύ συγκεκριμένα να το κάνεις».

Η Ελένη Τσολάκη απαντάει ως εξής. «Θα σου πω. Δεν θέλω να δικαιολογείσαι των εαυτό μου και να ξέρεις ότι όλα τα χρόνια στο τέλος της ημέρας, το βράδυ που έπεφτα να κοιμηθώ, πάντα είχα στο μυαλό μου αν έχω πειράξει κάποιον ή αν έχω πει κάτι που αυτόν που αφορούσε και το είδε από το σπίτι μπορεί και να αισθάνθηκε άβολα. Γιατί το έχω νιώσει και γω αυτό πάρα πολλές φορές, συνεχίζω και το νιώθω ακόμα και είναι κάτι που δεν θέλω να προκαλώ στους άλλους».

«Εκείνα τα πρώτα χρόνια, στα οποία φαντάζομαι ότι μιλάς γιατί τα τελευταία 5 – 6 είμαι σχεδόν μόνη μου, ήταν και λίγο διαφορετικά τα πράγματα στην τηλεόραση» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια για να επανέλθει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δηλώνοντας, «για ποια χρόνια λες; για ποια εποχή μιλάς γιατί τα τελευταία χρόνια το ίδιο είναι. Εντάξει, έχουν συμβεί πολλά, ωραία. Επειδή θα πρέπει να γίνω συγκεκριμένος και δεν θέλω, αλήθεια σου το λέω, προσπαθώ να μην γίνω. Ίσως ήταν μια κακή περίοδος στη ζωή σου».

«Υπάρχει μια πάστα ανθρώπων στην τηλεόραση που μπορούν να γίνονται, δεν θέλω να πω τη λέξη κακή αν και υπάρχουν κάποιοι που είναι κακοί γιατί είναι κακοί μέσα τους, επί τούτου σκληροί στην κριτική τους αλλά τους πάει και είναι αυτό το μέταλλο τους. Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία που, για να επιβιώσει στην όλη διαδικασία ενός πάνελ, γίνονται σκληροί αλλά δεν το έχει το κάρμα τους. Δεν το έχει το μέταλλο τους να γίνονται σκληροί και αυτό χτυπάει πολύ. Γιατί από τον σκληρό το περιμένεις, αυτή είναι η προσωπικότητα του, από μια κοπέλα όμως δεν το περιμένεις και δεν το θέλεις μπορώ να πω», υπογράμμισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

 

Την κριτική που άσκησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε κάποιες από τις τηλεοπτικές παρουσίες της Ελένης Τσολάκη, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της.




Την δική της τοποθέτηση όμως ήθελε να κάνει και η Φαίη Σκορδά αναφορικά με την συμπεριφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου σαν οικοδεσπότη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό μας» τόνισε πως ο γνωστός παρουσιαστής δεν είναι άνθρωπο εκδικητικός και ποτέ του δεν έχει κρατήσει κακία σε κανέναν.

«Αν είναι έτσι, σε έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να την πει ή να μην του φερθεί καλά σε συνέντευξή του, θα ήταν σε μένα, που έχει περάσει η σχέση μας χίλια μύρια. Σε πληροφορώ σαν οικοδεσπότης ήταν άριστος. Δεν είναι τακτική του. Αν σε κάποιον έπρεπε να επιτεθεί όταν είχα πάει να δώσω συνέντευξη, ήταν σε μένα.

Θυμάσαι τι τίτλοι υπήρχαν με εμένα και τον Γρηγόρη παλιά; Θυμάμαι μια φορά που είχαμε συναντηθεί στο καμαρίνι με έπιασε και μου μίλησε πολύ γλυκά και συμβουλευτικά, δεν είναι άνθρωπος που κρατάει», υποστήριξε μεταξύ άλλων.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This