«Η γη της ελιάς» spoiler: ο Αλέξης θα σκοτώσει τη Μυρτάλη

Must Read

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Μυρτάλη έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον Αλέξη. Εκείνη ούσα φοβισμένη επιχειρεί αν φύγει στο εξωτερικό. Θα τα καταφέρει να ξεφύγει από αυτήν την τοξική σχέση;

Για την συνέχεια της σειράς «η γη της ελιάς» μίλησε η Αφροδίτη Λιάντου στο «Tύπος TV» αποκαλύπτοντας πως η ηρωίδα την οποία υποδύεται δεν θα έχει καλό τέλος.

Η Μυρτάλη θα Βρει τον δρόμο της μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου;

Η Μυρτάλη δεν θα έχει καλό τέλος. Τα πράγματα με τον Αλέξη γίνονται δύσκολα και προσπαθεί να Βρει διέξοδο για να ξεφύγει από εκείνον – και όχι μόνο. Με τη συμπεριφορά της έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και προσπαθεί να δει πώς θα πορευτεί.

Ξέρεις ποιο θα είναι το τέλος της ηρωίδας σου;

Όχι, το φαντάζομαι όμως… Ποιο φαντάζεσαι ότι θα είναι; Ιδανικά θα ήθελα να έχει ένα όμορφο τέλος, θα ήθελα να φύγει στο εξωτερικό και να φτιάξει από την αρχή τη ζωή της. Φαντάζομαι όμως ότι μάλλον θα τη σκοτώσει ο Αλέξης.

Πώς θα τη δούμε να πορεύεται με το σχέδιο που έχει να κάνει κακό στην Αθηνά;

Σκέφτεται να της κάνει κακό, αλλά ίσως δεν το εννοεί. Από τη μία ζητά από τον Αλέξη να τη σκοτώσει, από την άλλη -όταν θα συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να το κάνει πραγματικότητα- φοβάται.

Την δολοφονία της Μυρτάλη επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη».

«Επειδή γενικά γράφονται πολλά σπόιλερ και καμιά φορά είναι σπόιλερ και για εμάς και λέμε “αυτό πότε θα γίνει;”. Φυσικά και έχουμε πάρει ιδέες από σπόιλερ που δεν είχε καμία σχέση. Πολλές φορές τα σπόιλερ είναι ψεύτικα. Αλλά τώρα θα σου δώσω ένα αληθινό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:  «Στα επόμενα επεισόδια ο Αλέξης θα σκοτώσει τη Μυρτάλη. Εκεί θα δούμε συγκλονιστικές σκηνές και συγκλονιστική ερμηνεία από τη κυρία Λυδία Κονιόρδου γιατί θα είναι και αυτή που θα δώσει τον γιο της στην αστυνομία».




Ο Ορέστης πλησιάζει τον Δημοσθένη

Σύμφωνα με το MyTv ο Ορέστης προσεγγίζει ανθρώπους της Μάνης και αρχίζει να έχει συχνές συναντήσεις με τον Δημοσθένη, ενώ η Μυρτάλη κάνει κινήσεις για να πουλήσει τις μετοχές της και να φύγει μακριά από τον Αλέξη.

Ο ξαφνικός θάνατος ενός εργάτη, του Αργύρη, βυθίζει σε πένθος τον ελαιώνα. Η Μαργαρίτα ενημερώνει την κόρη του, τη Θεοδώρα, η οποία λίγες ημέρες μετά ζητάει δουλειά από τον Μάνο στο ελαιοτριβείο. Παράλληλα, η Εύα, ο Χρηστός και η Ιουλία βοηθούν την Αντιγόνη να απαλλαγεί από τις τύψεις που έχει επειδή θέλει να πάει στην Αγγλία. Ταυτόχρονα, η Αρετή συνεχίζει το σχέδιό της για να χωρίσει τον Φίλιππο και τη Βασιλική και η Χάιδω απορεί με την τόση καλοσύνη της. Αργότερα, η γυναίκα βλέπει την Αλκμήνη και την Αντωνία να περπατούν χέρι-χέρι και σοκάρεται, ενώ το ζευγάρι μπαίνει και στο στόχαστρο του Πότη. Λίγο μετά, ο Ορέστης συναντάει τον Ισίδωρο γιατί θέλει να επινοικιάσει το δημοτικό γυμναστήριο και στη συνέχεια αρχίζει να έχει επαφές με τον Δημοσθένη.

Όταν πηγαίνει στο σπίτι του, μαθαίνει από την Ασπασία για τον θάνατο του Κίμωνα και άμεσα κανονίζει ακόμα μία συνάντηση με τον Δημοσθένη. Τότε ο τελευταίος βλέπει τυχαία πως ο γυμναστής οπλοφορεί και αντιλαμβάνεται πως κάτι κρύβει. Από την άλλη, η Δήμητρα με τη βοήθεια της Ασπασίας ψάχνει ξανά στο σπίτι για στοιχεία. Την ίδια ώρα, η Εύα ανακαλύπτει κάτι που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση των ναρκωτικών και την εμπλοκή του αδελφού της και ενημερώνει αμέσως τη Δήμητρα. Στη συνέχεια, η τελευταία συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημοσθένης έχει κάποια εμπλοκή με την ένταξη του Άρη στο καρτέλ ναρκωτικών. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημοσθένης ζητάει από την Ειρήνη να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης στον Πειραιά, όμως η μητέρα της τής το απαγορεύει.

Την ίδια ώρα, ένας αιφνίδιος πόνος ταράσσει την ηρεμία του Λυκούργου. Ο άντρας πηγαίνει στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Όμως τα νέα για την κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλά, καθώς χρήζει μεταμόσχευσης άπατος. Η Χάιδω και ο Στάθης προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, ενώ στο νοσοκομείο εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος, αλλά η Ισμήνη τον διώχνει. Πολλοί αποφασίζουν να εξεταστούν για να διαπιστώσουν αν είναι συμβατοί δότες, αλλά ο δικηγόρος δεν δέχεται κάποιος από τους κοντινούς συγγενείς του να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Ο Λυκούργος, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του, προχωράει στη σύνταξη της διαθήκης του, έχοντας ως μάρτυρα τον Στάθη. Λίγο μετά, ο γιατρός ανακοινώνει στην Ισμήνη και τη Χάιδω ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και η υγεία του επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων δείχνει ότι δεν υπάρχει συμβατός δότης μεταξύ της Ισμήνης, της Χάιδως και του Χρήστου. Έτσι, όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Στάθη και στη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος, από την άλλη, δείχνει να έχει αποδεχθεί ότι το τέλος του πλησιάζει και όταν συντάσσει τη διαθήκη του την εμπιστεύεται στον Κωνσταντίνο και τον εκλιπαρεί να τα ξαναβρεί με την Ισμήνη. Στο μεταξύ, ένας ανώνυμος δότης εμφανίζεται και οι ελπίδες για την υγεία του Λυκούργου αναπτερώνονται.

Η Μυρτάλη δείχνει αποφασισμένη να φύγει μακριά από τον Αλέξη και η Ιουλία ζητάει από τον Ισίδωρο να αγοράσει τις μετοχές της. Ωστόσο, ο Μάνος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην ξαδέλφη του, όπως και ο πατέρας του, ο οποίος παλεύει να τη μεταπείθει, πιέζοντάς την να ξανασκεφτεί την απόφασή της να φύγει στο εξωτερικό. Η Μυρτάλη, όμως, που έχει καταλάβει τα λάθη της, τρέμει την αντίδραση του Αλέξη και έχει πάρει τις αποφάσεις της. Όμως την αληθινή αιτία δεν την αποκαλύπτει σε κανέναν, ούτε καν στη Μαρίνα, που είναι κολλητή της. Στο μεταξύ, η Αθηνά παίρνει το ρίσκο και ανοίγει τα χαρτιά της στον Κουράκο σχετικά με τον Αλέξη. Έτσι, ο αστυνόμος αποφασίζει να το ερευνήσει. Αντίθετα, ο Αλέξης, που δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό, χαίρεται για το καινούργιο μαγαζί που θα ανοίξει με τη Μυρτάλη, αλλά η σύντροφός του δεν δείχνει να μοιράζεται μαζί του τον ενθουσιασμό του.

Τότε ο αδίστακτος νέος αρχίζει να γίνεται καχύποπτος απέναντί της. Την επομένη, η Μαρίνα πιέζει τη φίλη της να της πει αν φοβάται τον Αλέξη, αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει σε κανέναν το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Στη συνέχεια, ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στην Αθηνά πως η κοπέλα σκοπεύει να αποχωρήσει από την εταιρεία και της προτείνει έναν τρόπο για να πάρει πίσω τις μετοχές της. Οι μέρες περνούν και η Μυρτάλη δρομολογεί την αποχώρησή της από τη Μάνη; πίσω από την πλάτη του Αλέξη, ενώ εκείνος συνεχίζει να κάνει όνειρα για το εστιατόριο που θα ανοίξουν. Όταν όμως η μητέρα του μαθαίνει ότι ανοίγει μαγαζί και σκοπεύει να πάρει την πελατεία του Χρήστου, γίνεται έξαλλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This