Survivor spoiler: Η ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία, οι 2 υποψήφιοι και η στρατηγική που ακολουθεί η κλίκα των κόκκινων

Must Read

Στο Survivor εκτός από τα αγωνίσματα που πρέπει να είναι καλοί οι παίκτες, μεγάλο ρόλο παίζει και η στρατηγική που ακολουθεί ο κεθάνας από αυτούς, προκειμένου να φτάσουν στον πολυπόθητο στόχο και αυτό δεν είναι άλλος από το χρηματικό έπαθλο.

Έχουμε δει κατά καιρούς παίκτες να κατηγορούν συμπαίκτες τους ή αντιπάλους τους ότι ακολουθούν μία συγκεκριμένη στρατηγική. Ο παίκτης που έχει βρεθεί στο στόχαστρο, κυρίως γι’ αυτόν τον λόγο, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος με την σειρά του, σύμφωνα με όσα προβάλλονται στο trailer που κυκλοφορεί, κατηγορεί το Νίκο Μπάρτζη για ακριβώς τον ίδιο λόγο.

Κόντρα με το Νίκο Μπάρτζη όμως φαίνεται πως έχει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος, μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης, φάνηκε να ενοχλήθηκε με τα σχόλια του Νίκου σχετικά με τις αθλητικές του αποδόσεις, ενώ η Στέλλα Ανδρεάδου είναι προβληματισμένη και αναρωτιέται γιατί προστατεύεται τόσο καιρό ο Κωνσταντίνος.

Στο μεταξύ σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» υπάρχει κλίκα μεταξύ του Σάκη, της Μαριαλένας, του Κωνσταντίνου και του Στέλιου, οι οποίοι έχουν ως στρατηγική να ψηφίζουν διαφορετικά άτομα ο καθένας για να μην τους καταλάβει το τηλεοπτικό κοινό.

Σε ακόμη ένα αγώνισμα ασυλίας πρόκειται να αναμετρηθούν οι δύο ομάδες και η ομάδα η οποία θα νικήσει για ακόμη μία φορά είναι η μπλε.

Έτσι λοιπόν, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα έρθουν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν ακόμη δύο από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, οι παίκτες που θα βγουν στον τάκο είναι η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Εντωμεταξύ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα: «Κατ’ εμέ ο Σπύρος δεν έπρεπε να ψηφιστεί χθες, αντικειμενικά. Είχε μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα. Και στο πασχαλινό τραπέζι έφερε δύο πόντους. Πέντε νίκες με τους τούρκους. Όλοι βγήκαν και είπαν “Ε, ο mvp”. Βγήκε όλους και τους κέρδισε. Και τους κέρδισε με ευκολία, κακά τα ψέματα. Οπότε για μένα μία μικρή επιβράβευση από την ομάδα του θα έπρεπε να του είχε δοθεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This