Survivor: Οι δύο υποψήφιοι, o έντονος καυγάς του Τάκη με τον Μαρτίκα και ο τσακωμός της Μαριαλένας με τον Σάκη

Ο εκνευρισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Must Read

Μεγάλος καυγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και πρωταγωνιστής για ακόμη μία φορά ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος τα έβαλε με τον Σπύρο Μαρτίκα γιατί θεώρησε ότι τον ειρωνεύεται.

«Προκαλείς όλη την ώρα, είσαι χαζός ρε φίλε. Με ειρωνεύεσαι, τι κάνεις; Όλα καλά αγοράκι μου όμορφο. Άκου Σπύρο την ειρωνεία κράτα τη για τους Κερατσινιώτες» είπε με τον Σπύρο να απαντά «Αυτό δεν ήταν καλό».




Ο Τάκης φαίνεται πως δεν μπορεί να διαχειριστεί την ήττα και σε ανύποπτο χρόνο ξέσπασε κατά των αντιπάλων του και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος τους είπε: «Πείτε μια κουβέντα αντρικιά σαν άντρες!»




H αντιπαράθεση του Τάκη και του Μαρτίκα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού, με τον Μαρτίκα να τονίζει πως ο αντίπαλος του απέχει πολύ αγωνιστικά από τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον οποίο και ψήφησαν οι συμπαίκτες του για αποχώρηση. Ο Σπύρος μάλιστα κατηγόρησε τον Τάκη για στημένη ψηφοφορία.

«Αρέσκονται κάποιοι να υποσκάπτουν και να προσπαθούν να νευριάσουν άλλους ανθρώπους» απάντησε ο Τάκης.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας στην συνέχεια μάλιστα ξέσπασε και για την ατάκα που είπε ο Τάκης αναφορικά με τους «Κερατσινιώτες» λέγοντάς του: «Θα σου απαντήσει το Κερατσίνι»




Το ζευγαράκι… τσακώθηκε

Την ήταν όμως φαίνεται πως ούτε η Μαριαλένα μπορεί να διαχειριστεί. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας έχασε από την Στέλλα, γεγονός που την εκνεύρισε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον Σάκη και του έριξε ευθύνες ότι την αποπροσανατολίζει.

Ο σύντροφος της έγινε έξαλλος με την συμπεριφορά της και την παρομοίασε με τον Τάκη.

«Μερικές φορές κάνεις σαν τον Τάκη», της είπε χαρακτηριστικά.




Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο»

Ενοχλημένος φαίνεται να είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τα σχόλια ορισμένων παικτών αναφορικά με την απόδοσή του στα αγωνίσματα.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μιλώντας στην κάμερα του Survivor ισχυρίστηκε πως αγωνιστικά είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Τάκη και τον Χανταμπάκη.

«Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο, τον Τάκη κι εμένα; Γιατί σε κάποιους χτυπά άσχημα. Με αριθμούς; Που σας αρέσουν τα στατιστικά. Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο; ή ο Τάκης από εμένα; Ή ο Στέλιος από τον Κόρο; Είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Ο καθένας προσπαθεί να δικαιολογήσει την ψήφο του με τα δικά του κριτήρια. Έχω έναν φίλο, τον εξυψώνω για να δείξω ότι είμαι αντικειμενικός» ανέφερε αρχικά ο Βασάλος εκνευρισμένος και πρόσθεσε: «Αν είναι να πάρουμε αυτήν την λίστα με τα στατιστικά και να βγάζουμε τους προτεινόμενους. Πώς θα γίνει τώρα; Πες κάνω παρέα με αυτόν και δεν τον ψηφίζω. Γιατί να μην είμαστε ειλικρινείς και να λέμε για αντιλήψεις; Αν είναι παίξε με τον καλύτερο. Μην διαλέγεις. Εγώ ξέρω ότι οι καλοί παίκτες δεν διαλέγουν. Είναι στο τέλος ή λένε δεν διαλέγουμε. Όλοι είμαστε ισάξιοι. Κι ο Μαρτίκας που τον θεωρούμε αδύναμο κι είναι αργός, πάει στον στόχο και κάνει 4 στα 4 ή 5 στα 5. Έλα πάμε παρακάτω τώρα με το παραμύθι εδώ μέσα τώρα. Πόσο θα ζημιωθεί η κόκκινη ομάδα αν φύγω εγώ, ο Τάκης, ο Κόρο, η Μελίνα; Με κούρασε αυτή η κουβέντα. Είμαι εγώ καλύτερος. Ποιος την έχει μεγαλύτερη την στατιστική είναι εδώ πέρα μέσα»




«Για να παραμείνουν κάποιοι στο παιχνίδι θα πουλήσουν ακόμη και την μάνα τους»

Η υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη φαίνεται πως προβλημάτισε την μπλε ομάδα, καθώς τον θεωρούν πολύ δυνατό παίκτη και πιστεύουν πως η κίνησή τους αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής τους.

«Θα δούμε όλοι μαζί και εμείς και ο κόσμος αδιανόητα πράγματα γιατί το παιχνίδι είναι τόσο στρατηγικό, τόσο σκληρό που για να παραμείνουν κάποιοι στο παιχνίδι θα πουλήσουν ακόμη και την μάνα τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Στέλλα.



Οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας κέρδισαν οι κόκκινοι οπότε οι μπλε ήταν οι παίκτες που κλήθηκαν να ψηφήσουν έναν από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Δύο ήταν οι παίκτες που βγήκαν στον τάκο και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τον Σπύρο Μαρτίκα και το Νικόλα Αγόρου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This