Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το GNTM είναι σαν εκείνο τον γκόμενο που πρέπει να τον ξεχάσεις»

«Αν δεν μου γίνει πρόταση γάμου πώς θα παντρευτώ; Μόνη μου;»

Must Read

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια την βλέπουμε να δοκιμάζει τις δυνατότητες της και στην τηλεόραση.

Η κριτής του My Style Rocks μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρεται στο μόντελινγκ που έχει αφήσει πίσω αλλά και στο ενδεχόμενο οικογένειας.

«Το μοντέλινγκ έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία πια. Την περίμενα την πάροδο του χρόνου, ήθελα να μεγαλώσω πολλά χρόνια. Οικογένεια έχω. Η δική μου θα έρθει από μόνη της. Αν με ευλογήσει ο θεός, θα κάνω παιδιά. Αν δεν μου γίνει πρόταση γάμου πώς θα παντρευτώ; Μόνη μου;», αναρωτήθηκε το γνωστό μοντέλο.

Όσον αφορά την απόφαση της Βίκυς Καγιά να φύγει από το Star σχολίασε: «Να είναι καλά και χαρούμενη η Βίκυ, ο καθένας διαλέγει την πορεία του».

Για τις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει το «shopping star», απάντησε πως: «Κάθε χρόνο ακούγεται το όνομά μου για κάτι, αυτά λέγονται για να λέγονται».

Τέλος, για το GNTM δήλωσε πως: «Tο έχω διαγράψει γενικά από το μυαλό μου. Είναι σαν εκείνο τον γκόμενο που πρέπει να τον ξεχάσεις».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This