Ο καυγάς της Τσιμτσιλή και του Φραγκολιά για τα μάτια του Καράβα και η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη σε όσους τον κακολογούν

Must Read

Στο προσκήνιο βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Καραβάς εξαιτίας της συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή «Night out».

Το γνωστό μοντέλο είχε αναφερθεί στις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, γεγονός το οποίο παρεξηγήθηκε με πολλούς κάνοντας λόγο για αλαζονεία.

Ο ίδιος μάλιστα, μέσα από στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, είχε εκφράσει τη λύπη του για την τροπή που πήρε το θέμα.

Για το πως αισθάνθηκε όμως μίλησε ο Γιώργος Καραβάς και στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών, εξηγώντας τι ακριβώς ήθελε να πει με τα λεγόμενά του, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Για αρχή θέλω να σου πω ότι σε ανθρώπινο καθαρά επίπεδο στεναχωρήθηκα. Δεν θέλω να λέω ψέματα. It’s ok, μου έκανε ο παρουσιαστής κάποιες ερωτήσεις και πάνω σε αυτές τις ερωτήσεις απάντησα με ειλικρίνεια. Είδα αρκετές φορές την εκπομπή και η αλήθεια είναι πως το μόνο που εξέφρασα ήταν τα όνειρά μου, τους στόχους μου και τίποτα παραπάνω. Δεν βγήκα ποτέ να πω κάτι για το οποίο δεν ερωτήθηκα. Νομίζω πως σε κάθε φάση της ζωής μας πρέπει να βγάζουμε προς τα έξω με ειλικρίνεια τα θέλω μας και τα όνειρά μας. Τίποτα παραπάνω» ανέφερε.

«Ο στόχος μου τηλεοπτικά είναι να βάζω τον εαυτό μου σε κάτι το οποίο μου ταιριάζει και να προσπαθώ να δίνω το καλύτερο δυνατό. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το GNTM και από εκεί και πέρα οι σχέσεις μου με το Star είναι άριστες. Όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας με το κανάλι είναι ανοιχτοί. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω το Shopping Star, δεν έχω κάνει ποτέ δοκιμαστικό, είναι σαφέστατα ένα πολύ επιτυχημένο project» είπε στην συνέχεια για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα έκανε κάτι τηλεοπτικά μαζί με την Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας απάντησε: «Η Βίκυ είναι η Βίκυ κι εγώ είμαι εγώ, έχουμε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν, ο καθένας θα κάνει αυτό το οποίο θέλει. Εννοείται ότι μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός τηλεόρασης. Δεν έχω μιλήσει με άλλα κανάλια».

Τα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Καραβάς σχολιάστηκαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία εξαρχής τον είχε υποστηρίξει.

«Δεν πέρασε και λίγα όμως. Ο άνθρωπος αυτός είδε να κακοποιείται μία συνέντευξη που έδωσε, του βάζανε λόγια που μπορεί να μην έχει πει. Μπορεί να μην έγινε στη δική μας εκπομπή, αλλά έχω παρακολουθήσει όλο το χρονικό και από άλλες εκπομπές. Βάζανε λόγια στο στόμα του που δεν έχουν ειπωθεί.

Ο Καράβας λοιπόν δεν βγαίνει με πεσμένα αυτιά, βγαίνει απογοητευμένος από αυτά που άκουσε, από τον τρόπο που παρερμήνευσαν τα λόγια του άλλοι συνάδελφοι. Ακόμα και σε τίτλους αν κάτσεις να δεις, υπάρχουν εκπομπές που έλεγαν ότι είπε πράγματα που δεν είχε πει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα».

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε επίσης: «Είναι σαν να λέμε ότι έφαγε το ξύλο του και ηρέμησε. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το δέχομαι στην τηλεόραση. Επειδή υπάρχουμε κάποιοι οι οποίοι πραγματικά, όχι κρίνουμε, αποτελειώνουμε τον άλλο, θα πρέπει ο άλλος να μετράει τα λόγια του όταν ξαναμιλήσει; Έλα Κώστα μου τώρα, υπήρχαν πολύ άσχημες τοποθετήσεις επί του θέματος. Μην κάνεις πως δεν ξέρεις. Εμείς μιλάμε για το ύφος του Καράβα, το ύφος των υπολοίπων που τον σχολίαζαν το έχεις δει; Δεν το έχεις δει».




Ο κακός χαμός όμως έγινε και στην εκπομπή «Happy Day», καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Κώστα Φραγκολιά για τα μάτια του Γιώργου Καράβα.

«Ρε κάτι κωλοτούμπες», είπε ξαφνικά ο Κώστας Φραγκολιάς και ξεκίνησε ο χαμός.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτές τις μπηχτούλες και αυτά τα παιχνιδάκια, επίτρεψέ μου…

Κώστας Φραγκολιάς: Δεν τον κράζατε;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν είναι σωστό αυτό που λες. Μισό λεπτό Κωστάκη μου. Δεν έκανα καμία κωλοτούμπα. Που ακριβώς είναι η κωλοτούμπα;

Κώστας Φραγκολιάς: Αυτό που κάνατε την επόμενη μέρα και τα όσα είπαν κάποιοι εδώ, τα θεωρείτε λογικά; Και ξαφνικά τώρα όλο αλλάζει; Σας πείραξε το ύφος; Κάποιος πρέπει να παίρνει άδεια και πώς να εκφράζει τα θέλω του;

Τίνα Μεσσαροπούλου: Δεν μπορείς να μας λες για κωλοτούμπες.

Κώστας Φραγκολιάς: Αν κάποιος ήταν σταθερός στην άποψή του για τον Γιώργο, αυτός είμαι εγώ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επειδή εσύ θέλεις μάλλον, προφανώς, να σου στέλνει μηνυματάκια κα έχετε μια άλλη επικοινωνία που εμείς δεν έχουμε. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο PR και δεν μας αφορά καθόλου.

Κώστας Φραγκολιάς: Αυτό πιστεύεις ότι είναι το θέλω μου; Να μου στέλνει εμένα ο Καράβας “Κώστα σε ευχαριστώ για τη στήριξη”;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αν εσύ πιστεύεις ότι εγώ φέρθηκα όπως αποτύπωσες με αυτή την έκφραση που με προσβάλει, τότε κι εγώ πιστεύω αυτό.

Κώστας Φραγκολιάς: Βάλε το βίντεο να δεις τι λέγατε και πώς τα εκφράζατε

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέρεις ποια θα ήταν η κωλοτούμπα Κωστάκη μου; Μάλλον πρέπει να ανοίξεις ξανά τον Μπαμπινιώτη.

Κώστας Φραγκολιάς: Για πες μου Σταματίνα μου, ποια είναι η κωλοτούμπα, για να μάθω;




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This