Firts Dates: Ο κοντός παρτενέρ που «έπρεπε» να πληρώσει και με τον οποίο δεν θα βγει για δεύτερο ραντεβού

Must Read

Ακόμη ένα επεισόδιο First Dates προβλήθηκε την Κυριακή στην συχνότητα του Star και είδαμε τον Σπύρο από την Άρτα και την Αρετή από τα Χανιά να απολαμβάνουν το γεύμα τους στο εστιατόριο και να προσπαθούν να γνωριστούν καλύτερα.

Η Αρετή ήταν η πρώτη που έφτασε στο ραντεβού και πριν καλά καλά συστηθούν, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το ύψος του εν δυνάμει συντρόφου της.

«Σαν πρόσωπο καλός είναι, αλλά είναι λίγο κοντός για μένα, δεν θα μπορώ να φοράω τακούνια. Τουλάχιστον έχει ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει. Γκρίζα μαλλιά», είπε η Αρετή.




Το ραντεβού δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά αφού η απόσταση αποτελούσε εμπόδιο για να συνεχιστεί η γνωριμία τους.

Ο Σπύρος μάλιστα ήταν έτοιμος να φύγει, ωστόσο για να μείνει τον έπεισε ο καλύτερος του φίλος, τον οποίο πήρε κρυφά τηλέφωνο για να τον συμβουλευτεί.




Παρόλο που ο Σπύρος ήθελε να φύγει κακήν κακώς από το ραντεβού, κέρασε την Αρετή. Η 48χρονη Κρητικιά άλλωστε τόνισε πως: «Δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσω στο πρώτο ραντεβού».

Και οι δυο τους κατάλαβαν πως δεν ταίριαξαν και αποφάσισαν να μην βγουν δεύτερο ραντεβού, γιατί όπως είπε και η Αρετή χαρακτηριστικά, δεν υπήρχε χημεία μεταξύ τους.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This