MasterChef: Οι «αδικημένοι» που έβγαλαν τη χολή τους και το πετσόκομμα του Κουτσόπουλου στον Τράκα

Έφτυσε το κρέας ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef είδαμε την αναμέτρηση παλιών και νέων, αφού για τις ανάγκες της δοκιμασίας οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες.

Η κόντρα ήταν ανάμεσα στην Λαζαρίδου, Μπέη, Πορφύρη και Κιαζόλι με τους Τράκα, Μότο, Δημήτρη και Αλέξανδρο. Ο Άγγελος δεν συμμετείχε στην δοκιμασία αφού έχει ήδη περάσει στους top8.

Και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές, αυτοί που τα κατάφεραν όμως ήταν οι παλιοί, με τους καινούργιους να νιώθουν αδικημένοι με το αποτέλεσμα.

Τη δυσαρέσκειά τους μάλιστα την εξέφρασαν με πικρία και ειρωνίες.

«Έχασα από κολοκυθοκεφτέδες» είπε εμφανώς μουτρωμένος ο Δημήτρης.

«Και σάλτσα γρασίδι» συμπλήρωσε ο Μότο.

«Ήταν αναμενόμενο ότι θα χάσουμε. Θα φύγουμε και θα μείνουν αυτοί να πάρουν το MasterChef κι εμείς θα πάρουμε τον πούλο» είπε ο Αλέξανδρος στο κιου του.

«Ξαφνικά τα πιάτα τους γ@μ@νε» είπε με ειρωνεία ο Τράκας όντας πεπεισμένος ότι τα δικά τους πιάτα ήταν πιο δημιουργικά. Ο ίδιος μάλιστα είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του που ευχήθηκε να αναμετρηθεί με τους παλιούς σε δοκιμασία αποχώρησης προκειμένου να τους στείλει στα σπίτια τους.

Δείτε επίσης: Masterchef: Το ευτράπελο που έτυχε στη Λαζαρίδου και η κόντρα της Μαρίας Μπέη με το Νίκο Τράκα

Αξίζει να σημειωθεί πως το ψαρονέφρι που ετοίμασε ο Γιώργος σε ένα σημείο ήταν άψητο, με αποτέλεσμα ο κριτής Σωτήρης Κοντιζάς να μην μπορεί να το καταπιεί και να το φτύσει στην χαρτοπετσέτα. 

Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Άγγελος ο οποίος πέρασε στους top 8 του reality μαγειρικής.

Όπως θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, τα νεύρα των καινούργιων δεν έχουν ξεθυμάνει όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα τους βάλει στη θέση τους.

Στο trailer που κυκλοφορεί ο κριτής φαίνεται να ρωτάει τους διαγωνιζόμενους: «Θεωρείτε ότι έχετε αδικηθεί από τη χθεσινή δοκιμασία;» με τον Τράκα να απαντάνει με ένα απλό «Μπαααα…».

«Όταν λες ένα ειρωνικό μπα πρέπει να συνεχίζεις την πρότασή σου. Θα είμαι και λίγο πιο αυστηρός, κανείς εδώ δεν βρίσκεται με το ζόρι» ήταν το πετσόκομμα Κουτσόπουλου στον Τράκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This