Αυτή η νύχτα μένει: Ο Διαγόρας δολοφονείται – Ποιος τον σκοτώνει;

Must Read

Ο Στρατής “χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του” όταν αντικρίζει τυχαία στην Αθήνα τη Μαρίνα αλλά με κανένα τρόπο δεν αποκαλύπτει το μυστικό του στη Διαμάντω.

Η εμπλοκή της Βρεττώς στην προετοιμασία του γάμου αλλά και ο τρόπος φίλων και συγγενών φέρνουν Γιώργη και Νίτσα σε ασφυξία ώσπου αποφασίζουν να κάνουν την έκπληξη.

Ο Αλέξανδρος έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ντίνο. Η Μυρτώ στο ιατρείο του γυναικολόγου θα βρεθεί μπροστά σε δίλλημα και θα δώσει τη μόνη απάντηση που μπορεί.




Η δολοφονία του Διαγόρα

Η Διαμάντω γνωρίζει πολύ καλά τον Διαγόρα και εκείνος για να της κλείσει το στόμα απαγάγει τον γιορτή στο Νικολάκη.

Tη Διαμάντω υπακούει σε ότι και να της πει ο Διαγόρας, αλλά ο Άλκης αποφασίζει να πάει να τον βρει, αψηφώντας τον κίνδυνο.

Oι δυο τους τσακώνονται πολύ άσχημα, εξαιτίας της απαγωγής του μικρού παιδιού και ο Άλκης απαιτεί να τον επιστρέψει πίσω στη μαμά του. Ωστόσο ο Διαγόρας που δεν δέχεται εντολές γίνεται έξαλλος, λέγοντάς του πώς Εκείνος ήταν που τον έκανε τόσο δυνατό αλλιώς θα παρέμενε ένα ορφανό στο δρόμο. Eκείνη τη στιγμή ο Άλκης θολώνει, αρπάζει το όπλο και τον σκοτώνει μπροστά στον Νικολάκη, τον οποίο επέστρεψε αμέσως τη μητέρα του.

Mετά το έγκλημα που διέπραξε εξαφανίζεται και βάζει στόχο τη φόνισσα του πατέρα του τη Μαρίνα.

Δείτε επίσης: Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης πυροβολεί τον δολοφόνο του πατέρα του

Η δολοφονία του Διαγόρα θα έχει επιπτώσεις με τον Στέλιο να αγχώνεσαι μην τυχόν και βγουν τα μυστικά του σε σχέση με τη συνεργασία τους στη φόρα. Όμως ο Άλκης αποφασίζει να εμφανιστεί στο Στέλιο και να του πει ότι εκείνος ευθύνεται για το χαμό του Διαγόρα, γεγονός το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα ενώ σκοπεύει να του πει και όλα όσα έχει κάνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This