Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε τα γέλια όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα

Must Read

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή «Πρωινό», όπου αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με πολλούς να υποστηρίζουν ότι δεν θα έπρεπε να κάνει αποκαλύψεις για ένα θέμα που είναι προσωπικό τους και που δεν αφορά κανέναν, καθώς μπορεί να επηρεάσει και την ψυχολογία των παιδιών τους.

Δείτε επίσης: Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στον Θοδωρή Μαραντίνη: «Διαστρέβλωση γεγονότων και συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν»

Ένας από αυτούς ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος υποστήριξε μάλιστα πως αν ήταν στη θέση του δημοσιογράφου δεν θα επέτρεπε να εξελιχθεί έτσι η κουβέντα.

Ο Γιώργος Λιάγκας το πήρε προσωπικά και μέσα από την εκπομπή του εξήγησε πώς είχε ήδη συμφωνήσει με τον τραγουδιστή να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, ενώ είχε ενημερωθεί και η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδειά του να κάνω συνέντευξη», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις κλήθηκε να σχολιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερά της εκπομπής «Breakfast @ Star», όπου αρκέστηκε απλά να γελάσει και να αποφύγει  με ευγενικό τρόπο να απαντήσει στον συνάδελφό του.

«Σας φιλώ! Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, πάω σπίτι να κοιμηθώ», ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This