O Θοδωρής Μαραντίνης έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Το δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια στην παρουσιάστρια, ωστόσο ο τραγουδιστής θα περνάει χρόνο μαζί τους

Must Read

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους έληξε με το δικαστήριο να δίνει την επιμέλεια στην παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή να μπορεί να περνάει απλά χρόνο με τα παιδιά τους.

«Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κύριος Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή, η συνεπιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το δικαστήριο έγινε κάπου στα Χριστούγεννα και την έχασε τη συνεπιμέλεια. Προφανώς όμως, τα παιδιά περνούν χρόνο και με τον πατέρα τους», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής το “Πρωινό”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως για να ταξιδέψουν με τον Θοδωρή Μαραντίνη τα παιδιά στο εξωτερικό, η Σίσσυ Χρηστίδου θα πρέπει να δώσει την άδειά της.

«Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε για παράδειγμα τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου», είπε κλείνοντας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This