My Style Rocks: Χαρούμενη η Νικόλ με την αποχώρηση συμπαίκτριάς της – Έξαλλη η Ειρήνη με το σχόλιο της Μέλντας

«Σαν να έφυγε ένα βάρος, κάπως έτσι ένιωσα. Λυπάμαι που το λέω αλλά χάρηκα»

Must Read

Η Νικόλ θεωρείται μία από τις δυνατές παίκτριες στο My style Rocks, ωστόσο τα look της δεν βαθμολογούνται από τις συμπαίκτριές της πάντα αντικειμενικά, γεγονός το οποίο σχολιάστηκε από τους κριτές,

Ο Δημήτρης Σκουλός εντυπωσιάστηκε από την χθεσινή της εμφάνιση καθώς την βρήκε πολύ κομψή, ωστόσο προβληματίστηκε για το γεγονός ότι ορισμένες από τις συμπαίκτριες της τις έβαλαν χαμηλή βαθμολογία.

Παρόλα αυτά η ίδια τόνισε πώς δεν γνωρίζει την μπορεί να κρύβεται πίσω από όλη αυτή τη συμπεριφορά και αναφορικά με τις αστοχίες στα outfit της υποστήριξε πώς την επηρεάζουν πολύ τα αρνητικά σχόλια που διαβάζεις τα social media γεγονός το οποίο θεωρεί ότι μπορεί να επηρεάζει και τις συμπαίκτριές της.

Εκείνη τη στιγμή ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε τον λόγο για να κάνει μία παρατήρηση όλο νόημα.

Συγκεκριμένα της είπε: «Συγγνώμη που σε διακόπτω αλλά εγώ βλέπω μια Νικόλ πολύ διαφορετική από τότε που αποχώρησε μια συγκεκριμένη παίκτρια. Μήπως η νέα Νικόλ ενοχλεί;», με τη Νικόλ να παραδέχεται ότι από τότε που αποχώρησε συγκεκριμένη παίκτρια από το παιχνίδι νιώθει πολύ καλύτερα.

«Μπορεί, δεν ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω. Αλλά αυτό που λέτε το ένιωσα κατευθείαν και το καταλάβατε και εσείς. Σαν να έφυγε ένα βάρος, κάπως έτσι ένιωσα. Λυπάμαι που το λέω αλλά χάρηκα. Αυτή είναι η αλήθεια» παραδέχθηκε η Νικόλ Δεσποτοπούλου.




Πυρ ομαδόν κατά της Μέλντα

Το concept της Μέλντας σε συνδυασμό με τις στιλιστικές της επιλογές έφερε ένταση στο πλατό του My Style Rocks.

Η Μέλντα αποφάσισε να πάει σε πισίνα στην Γλυφάδα μαζί με την Emilia. Η παίκτρια του reality μόδας φορούσε ένα ιδιαίτερο καπέλο για το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από την Όλγα, καθώς της τόνισε ότι έπρεπε να το φοράει κατά τη διάρκεια του σχολιασμού πτώση των παικτριών όσο και των κριτών.




Μόλις άκουσε την τελική της βαθμολογία η Μέλντα πήγε να κάτσει στη θέση της φορώντας το καπέλο για να το δει η Όλγα αλλά εκείνη την ώρα γέλασε Ειρήνη Καζάκου και η Μέλντα έκανε έναν ειρωνικό σχολιασμό.

Την ώρα που η Ίριδα Παπουτσή βρισκόταν μπροστά από τους κριτές για να σχολιάσουν το δικό της look, η Ειρήνη Καζάκου διέκοψε την κριτική επιτροπή για να ζητήσει τον λόγο από την Μέλντα, η οποία φαίνεται να ξέχασε τι της είπε.

«Καλά είμαι, απλά ήθελα να πω κάτι και σήκωσα το χέρι μου αλλά δεν με είδε κανένας. Θέλω να ρωτήσω την Μέλντα τι είπε; Γελάει το…; Τι είπες; Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ για επόμενο επεισόδιο και θέλω να το ρωτήσω τώρα. Όταν ερχόσουν, φόρεσες το καπέλο και λες πως “το φοράω για να το δείτε” και μετά γυρνάς και λες σε μένα “γελάει το…” και δεν το άκουσα», είπε η Ειρήνη με έντονο ύφος στην Μέλντα.

Η Μέλντα αρνιόταν επίμονα πως έκανε αυτόν τον χαρακτηρισμό μα η Ειρήνη ήταν σίγουρη πως τον άκουσε. «Γελάει το, είπε! Κάθομαι δίπλα της και την άκουσα» πρόσθεσε κάτι το οποίο φαίνεται να άκουσε και η Χριστιάνα Κατσιέρη.

«Όλα αυτά που λες τα έχουμε δει ότι έχουν γίνει, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε Μέλντα. Απλώς σου λέμε που το είπες» τόνισε και η Ίριδα Παπουτσή.

«Άλλο το δεν θυμάμαι και άλλο το δεν το είπα! Δεν θα με βγάλεις τώρα τρελή! Εγώ ξέρω τι είδα και δεν στο κάνω επίθεση αλλά τώρα τρελαίνομαι επειδή λες “δεν το έκανα”. Πες, το έκανα ρε φίλε! Αχ, τρία πουλάκια κάθονται», πρόσθεσε.




Δείτε επίσης: My Style Rocks spoiler: Αυτές είναι οι 6 παίκτριες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This