My Style Rocks: Πλάνταξε στο κλάμα η ίριδα και η Ειρήνη που… «τα έδειξε όλα»

Must Read

Πολύ πιεσμένες φαίνεται πως είναι οι παίκτριες του My Style Rocks αφού κάθε μέρα μία από τις παίκτριες… κλαίει.

Χθες ήρθε η σειρά της Ίριδας Παπουτσή. Η νεαρή παίκτρια την ώρα που βρέθηκε μπροστά από τις συμπαίκτριές της, άρχισε να κλαίει τόσο πολύ που δεν μπορούσε να μιλήσει.

«Δεν είναι κάτι! Αλλά ξεκίνησε λίγο έτσι και πάει… έτσι. Προσπαθώ να το σταματήσω. Δεν μπορώ να μιλήσω επειδή είμαι έτσι. Δεν μπορώ να εκφραστώ, δεν μπορώ να μιλήσω, υπάρχει μέσα μου μια άρνηση για να εκφραστώ. Αυτό», είπε στην Κατερίνα Καραβάτου.




Η Ίριδα όμως δεν ηρέμησε και πλάνταξε στο κλάμα και μπροστά στους κριτές. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε τον λόγο και την παρότρυνε να το βγάλει από μέσα της

«Ρεζίλι» αναφώνησε η Ίριδα Παπουτσή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντά: «Δεν είσαι ρεζίλι, είσαι μια χαρά! Είσαι πιεσμένη και αυτή είναι η πραγματικότητα».




Εντύπωση έκανε το look που επέλεξε η Ειρήνη Καζάκη και όχι με την καλή έννοια… Η Όλγα της εξήγησε ότι τα ρούχα που επέλεξε δεν ταιριάζουν με το σωματότυπό της.

«Ένα! Ένα, γιατί δεν δίνεται άλλος βαθμός από τον ένα σε αυτό το look. Λοιπόν, αρχικά το κλάμερ, τι φάση; Αυτό το φοράνε όχι οι καλοντυμένες σερβιτόρες. Εγώ όταν το βλέπω λέω “Άρα δεν είχε χρόνο να φτιάξει τα μαλλιά της”. Εσένα ο σωματότυπος σου είναι αχλάδι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τονίσεις λίγο τους ώμους σου για να έρθει σε μια ισορροπία και σε μια συμμετρία η φιγούρα σου. Ας πούμε, αν ήθελες να κρατήσεις αυτό το γιλέκο εγώ θα έλεγα πως πρέπει να το πάρεις αρχικά σε μεγαλύτερο νούμερο, γιατί τραβάνε τα κουμπιά. Πες όμως ότι το ξεσφίγγουμε, εγώ θα έβαζα μάλλον κάτι ψηλόμεσο για να μην φαίνεται και πολύ κοντό.

Τώρα είναι σαν να έχει κοπεί ένα πολύ μικρό και στενό τοπάκι κάτω και κάτω στην περιφέρεια σου, που είναι πιο μεγάλη, έχω μια άλλη ζώνη που την κάνει το σορτς. Δεν είναι ότι δεν κολακεύει, αλλά δεν του δίνει κάτι παραπάνω στιλιστικά. Σε κολακεύει γιατί είναι φουλ σφιχτό πάνω σου και τα δείχνει όλα»




Το outfit όμως που επέλεξε φαίνεται να μην άρεσε ούτε στους κριτές. Η Ηλιάνα μάλιστα πριν ξεκινήσει την κριτική της, της έκανε ένα σχόλιο που την άφησε άφωνη.

«Ειρήνη μου, όταν είσαι εδώ απέναντί μας και σου μιλάει ο Δημήτρης και ο Στέλιος, έχει πλάκα όταν με κοιτάς με ένα ύφος σα να λες “Τα λέω καλά;” όταν τους απαντάς. Λογικά φαίνομαι όταν μιλάμε και εγώ είμαι σαν από άλλο επεισόδιο γιατί είναι σα να σου απαντάω», της είπε χαρακτηριστικά.




Δείτε επίσης:

My Style Rocks – Πλάνταξε η Όλγα Κοτλίδα: «Πολλές φορές στεναχωριέμαι γιατί…»

My Style Rocks – Ξέσπασε σε κλάματα η Σελένη: «Νιώθει ότι αδικείται και δεν λέει γιατί»

My Style Rocks: Καυγάς άνευ προηγουμένου μεταξύ Μέλντας και Ειρήνης – Η Νικόλ αποχώρησε από το πλατό με… κλάματα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This