My Style Rocks – Πλάνταξε η Όλγα Κοτλίδα: «Πολλές φορές στεναχωριέμαι γιατί…»

Must Read

Σε μία αντιπαράθεση είχαν έρθει η Όλγα Κοτλιδα και ο Δημήτρης Σκουλός στο προηγούμενο επεισόδιο καθώς η παίκτρια του «My Style Rocks» φάνηκε να αμφισβητηθεί την κριτική επιτροπή.

Έτσι λοιπόν ο Δημήτρης Σκουλός, φανερά εκνευρισμένος, της απηύθυνε το λόγο λέγοντάς της μεταξύ άλλων: «Τι έχεις κάνει εσύ στη μόδα; Άλλαξε καθρέφτη».

Στο χθεσινό Gala η Όλγα αναφέρθηκε στο συμβάν που είχε προηγηθεί μεταξύ τους και με δάκρυα στα μάτια είπε πως: «Πολλές φορές στεναχωριέμαι γιατί ήρθα εδώ για να δείξω τη δουλειά μου…»

Ο Δημήτρης Σκουλός έσπευσε κοντά της να την αγκαλιάσει. Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και οι συμπαίκτριές της δεν συγκράτησαν τη συγκίνησή τους και λίγυσαν.

«Ξέρετε πόσο καιρό είμαι στην Αθήνα; Είμαι ένα χρόνο με μια βαλίτσα, την κάνω αυτή τη δουλειά ως free lancer έναν χρόνο. Ξέρετε πώς κατέβηκα εδώ; Με μια βαλίτσα… κατέβηκα γιατί πραγματικά το πίστεψα και ακόμη το πιστεύω. Είμαι 12 χρόνια στην μόδα και δεν είμαι ακόμη τέλεια. Συγγνώμη τώρα που πλάνταξα… Δεν θέλω να με βλέπει ο κόσμος της μόδας και να λέει ωχ… Αν χρειαστεί θα τους πείσω» είπε η Όλγα και «ράγισε» όλο το πλατό.

«Κάθε μέρα υπάρχει η απόρριψη στον κόσμο της μόδας» της είπε ο Δημήτρης Σκουλός.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This