Κατερίνα Καινούργιου: «Μια φορά δε βγήκαμε πρώτοι και είπαν ότι το κάνουμε επίτηδες, γελάω – Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Must Read

Ένας έντονος καβγάς ξέσπασε χθες στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Mικρούτσικο, επειδή ο δεύτερος άφησε αιχμές σχετικά με τον τηλεοπτικό χρόνο και το πώς διαχειρίστηκε κάνει εκπομπές στα πολιτικά πρόσωπα γεγονός το οποίο βρήκε αρκετά προσβλητικό η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου: Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν μίλησα για το κανάλι. Εγώ προφανώς μιλάω για εμάς, για τα πρόσωπα.

Κατερίνα Καινούργιου: Μιλάς για εμάς. Άνθρωποι του καναλιού είμαστε κι εμείς. Με αυτό που κάνεις δημιουργείς πρόβλημα σε όλους μας. Δηλαδή τι είμαστε εμείς; Ξέρεις τι υποστηρίζουμε και τι έχουμε ψηφίσει;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το ξέρω. Είμαι σίγουρος, γιατί σας ακούω τι λέτε και διαφωνώ με όλους σας. Δικαίωμά σου.

Κατερίνα Καινούργιου: Είπα ότι ο Τσίπρας σαν άνθρωπος είναι πολύ συμπαθής.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μα δεν είμαι Τσίπρας!

Κατερίνα Καινούργιου: Παραμορφώνεις όμως την αλήθεια αυτή τη στιγμή! Πας να μας πεις ότι κάνουμε κάτι λάθος εδώ!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι ένας πολίτης, είμαι αριστερός και επειδή η Ελλάδα είναι στο 2023 οφείλετε να ακούσετε τη δική μου αγνώμη και να την ακούτε και από τις άλλες εκπομπές σαν σύνθεση.

Κατερίνα Καινούργιου: Είναι της εκπομπής το θέμα. Εγώ διευκρίνισα ότι είναι από το κανάλι το θέμα και την εκπομπή. Η εκπομπή δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι και άλλοι άνθρωποι πάνω, αυτό μας προσβάλλει όλους. Στοιχεία δίνουμε. Αν νομίζεις ότι εδώ είναι όλοι Νέα Δημοκρατία, είσαι βαθιά γελασμένος, καμία σχέση.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος, στην πρωινή εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο, υποστήριξε πως ο καυγάς μεταξύ των δύο συνεργατών ήταν στημένος γιατί ο Γιώργος Λιάγκας τους πέρασε στα νούμερα τηλεθέασης για μια μέρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου φυσικά δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στον δημοσιογράφο. Έτσι λοιπόν, με αφορμή την αντιπαράθεση που είχε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, άδραξε την ευκαιρία και τόνισε πώς: «Παιδιά, μην τσακώνεστε, γιατί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλεγε το πρωί στο ραδιόφωνο ότι τσακώνομαι με τον Ανδρέα, γιατί για μία φορά ο Λιάγκας έκανε μεγαλύτερα νούμερα από εμάς και το κάνουμε επίτηδες».

«Χθες βγήκαμε πρώτοι οπότε δε χρειάζεται να τσακώνεστε. Μια φορά δε βγήκαμε πρώτοι και είπαν ότι το κάνουμε επίτηδες, γελάω», είπε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This