Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος νιώθει προδομένος από το Μανώλη

Must Read

Ο Αντώνης διαισθάνεται πως η ανεξήγητη συμπεριφορά της Βασιλικής κρύβει κάποιο ένοχο μυστικό του Μαθιού κι αποφασίζει να επισκεφθεί πρώτα τον Μαθιό κι ύστερα τη Βασιλική. Το ένστικτο του τον οδηγεί να επισκεφτεί έναν – έναν τους Σταματάκηδες.




Ο Μαθιός απελπισμένος θρηνεί για τη Βασιλική, εκείνη από την άλλη πρέπει να κρύψει τον πόνο της από τον ανήσυχο Νικηφόρο.

Ο Παύλος στο μεταξύ προτείνει την αλήθεια ως τη μόνη λύση στο αδιέξοδο για το παιδί, φέρνοντας τον Αστέρη, που γνωρίζει την κατάσταση της Καλλιόπης, σε δύσκολη θέση.




Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη, ενώ εκείνος μαθαίνει από τη Στέλλα για τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο.

https://www.youtube.com/watch?v=b1hGyVeJonE

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε το Μανώλη και την Τζένη να περνούν μία νύχτα πάθους, ο Νικηφόρος όμως ακόμη δεν το γνωρίζει. Πολύ σύντομα όμως θα το μάθει, αφού τους πιάσει στα πράσα και η αντίδρασή του δεν θα είναι και η καλύτερη.

Ο Νικηφόρος που ένιωθε τον Μανώλη σαν τον αδερφό που δεν είχε, θα νιώσεις προδομένος που του έκρυψε ένα τέτοιο μυστικό το ίδιο όμως αισθάνθηκε και από την Τζένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικηφόρος δεν γνωρίζει πως ο Μανώλης ξέρει ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα του, μόλις το μάθει όμως Θα έρθει το τέλος της φιλίας τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This