Ο Παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το τέλος της σειράς – Η Αμαλία μαθαίνει ποια είναι η βιολογική της μητέρα

Must Read

Ο Πασχάλης δέχεται μια περίεργη πρόταση από τη Δάφνη: «Θέλω να με συνοδεύσεις σε μια δεξίωση», του προτείνει, στην οποία θα βρίσκεται και ο Αγης με τον Τόλη. Την ίδια ώρα η Αμαλία μαθαίνει για τον χωρισμό του Ντίνου και πάει στη Μιράντα, όπου της αποκαλύπτει τις προθέσεις της: «Ξέρω ότι έχετε χωρίσει με τον Ντίνο και θέλω να γνωρίζεις ότι θα τον διεκδικήσω. Θέλω να είμαι εντάξει απέναντί σου, γιατί τον τελευταίο καιρό είχαμε έρθει κοντά», της λέει και την αιφνιδιάζει.

Λίγο αργότερα ο Ντίνος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Αμαλία: «Θέλω να με βοηθήσεις. Να έρθεις και να φωτογραφήσεις τα μαγιό και την καλοκαιρινή κολεξιόν και να στείλεις τις φωτογραφίες στα περιοδικά μόδας και στον Τύπο, παντού!», της ζητάει κι εκείνη δέχεται και παράλληλα αρχίζει να τον διεκδικεί για ακόμα μια φορά: «Ντίνο, ας κάνουμε μια νέα αρχή», του ικετεύει.

Η ώρα που θα συλληφθεί η Βικτώρια για τα εγκλήματά της φαίνεται ότι πλησιάζει επικίνδυνα, καθώς η Λιζέτα τηρεί την υπόσχεσή της και επιστρέφει από την Αμερική με σκοπό να καταθέσει κατά της Καρτεζίνη τα πάντα για το εμπόριο βρεφών. Μάλιστα, τόσο ο Ντίνος όσο και ο Γιαμαλής της υπόσχονται ότι δεν πρόκειται να την μπλέξουν.

Την ίδια ώρα ο Αγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη μπροστά σε όλη την οικογένεια κι ενώ όλοι χαίρονται, η Βικτώρια παθαίνει υστερία.

Το τέλος της σειράς

Ο Χριστόφορος δεν αντέχει να βλέπει την Αμαλία να υποφέρει και της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό: «Η Μιράντα είναι η μητέρα σου». Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και θέλει να μιλήσει στη Μιράντα, αλλά όλοι την αποτρέπουν: «Είναι έγκυος, θα ταραχτεί πολύ, δεν κάνει να το μάθει». Ο μόνος που την πιέζει να πάει να τη βρει είναι ο Αγης. Την ίδια ώρα, η Μιράντα υποδέχεται την αδελφή της τη Γιούλα που έρχεται για τον γάμο, η οποία της εξομολογείται: «Ο Θανάσης είχε κακοποιήσει κι εμένα». Η Μιράντα, η οποία από νωρίτερα έχει πόνους, δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο καθώς μαθαίνει επίσης και ότι ο πατέρας της σκότωσε τον Χρηστίδη και έχει συλληφθεί. Η κοπέλα αποβάλλει και η πρώτη της σκέψη είναι να αναβάλλουν τον γάμο με τον Ντίνο, αλλά τελικά μετά από πιέσεις απ’ όλους ο γάμος γίνεται κανονικά.

Άφαντος ο Χριστόφορος

Ο Άγης αποφασισμένος να μην κρατάει μυστικά πλέον, αποκαλύπτει στον πατέρα του: «Ο Πάρης είχε βιάσει την Αμαλία». Ο Χριστόφορος μόλις το ακούει καταρρέει και παράλληλα αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της δράσης της Βικτώριας. Ετσι επισκέπτεται την Ολγα και τη ρωτάει: «Πες μου σε παρακαλώ, η Αντιγόνη ήξερε για μένα και τη Βικτώρια;». Τότε η Ολγα του ομολογεί: «Ναι, το ήξερε. Γι’ αυτό αυτοκτόνησε». Ο Χριστόφορος κάτω από το βάρος όλων αυτών των τραγικών αποκαλύψεων δεν αντέχει και χάνεται από προσώπου γης.

Γεωργία και Πάρης αρραβωνιάζονται

Η Γεωργία, τρελά ερωτευμένη με τον Πάρη, ζηλεύει την κάθε κίνησή του. Ο Πάρης από την άλλη δεν θέλει να τη χάσει και της κάνει νέα πρόταση γάμου: «Θέλεις να αρραβωνιαστούμε και να μείνουμε στο σπίτι μου;», της προτείνει και εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά, καθώς πιστεύει ότι όσο είναι κοντά του, στο τέλος θα την ερωτευτεί κι αυτός. Η Πιπίτσα δεν δείχνει και πολύ χαρούμενη με τους αρραβώνες της Γεωργίας, ενώ παράλληλα ακούει τον Στέφανο με την Κούλα να μιλάνε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις εκείνου! Η Πιπίτσα καταρρέει και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα τη βασανίζουν. Ετσι ανακοινώνει στον Μάρκο: «Μετά τον γάμο του Ντίνου και της Μιράντας, χωρίζουμε. Θα φύγω και θα πάω να μείνω με τη μάνα μου στα Καμίνια».

Ο Αποστόλης γυρίζει στην Όλγα

Ο Αποστόλης αποφυλακίζεται και πιστεύοντας ότι Όλγα έχει χωρίσει πλέον με τον Γιαμαλή, επιστρέφει στο σπίτι και την αναγκάζει να τον δεχτεί: «Θα είμαστε και πάλι μαζί σαν οικογένεια και θα σου δώσω πίσω την περιουσία σου», της λέει, ενώ τόσο ο Πάρης όσο και η Γεωργία δυσανασχετούν με την παρουσία του. Ο Γιαμαλής επίσης είναι στενοχωρημένος και λέει στην Ολγα: «Δεν χρειαζόταν να τον δεχτείς, θα μπορούσαμε να πάρουμε την περιουσία σου με νόμιμο τρόπο», αλλά εκείνη του εξηγεί: «Μόλις τα πάρω όλα πίσω, θα αρχίσω ξανά τη διαδικασία του διαζυγίου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This