Μαρία Ηλιάκη: «Το budget της εκπομπής είναι για το Μακεδονία TV, όχι για τον ANT1»

Must Read

Αρκετά αιχμηρή ήταν η κριτική της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Mικρούτσικου σχετικά με την εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Νικόλα Ράπτη, η οποία προβάλλεται στο Μακεδονία TV.

Συγκεκριμένα οι δύο παρουσιαστές δήλωσαν πως το όλο σκηνικό τους φάνηκε πρόχειρο, ενώ το περίμεναν πιο υπερπαραγωγή. Επίσης σχολίασαν το πλατό το οποίο το θεώρησαν «παλιακό».

Η Μαρία Ηλιάκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» αναφέρθηκε στο νέο της ξεκίνημα τονίζοντας πως: «Η συνεργασία μου με τον Νικόλα Ράπτη ήταν υπέροχη. Είχα καιρό να περάσω τόσο ωραία σε γύρισμα. Ήταν ωραία όλα, ήταν μια ιδανική συνεργασία. Είναι 30 επεισόδια. Έχω την εντύπωση ότι θα προβληθούν όλα φέτος».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον δήλωσε πως: «Δε λέω αν έχω προτάσεις για την επόμενη σεζόν. Δε μου αρέσει να λέω αν έχω προτάσεις ούτε να αφήνω υπονοούμενα. Είναι αυτό το επάγγελμά μου, είναι λογικό να συζητάω κάποια πράγματα κάθε χρόνο. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα κάνει πρωινό ΣΚ ο ΑΝΤ1; Δε λέω όχι σε κάτι γιατί μπορεί μετά από δυο χρόνια να το κάνεις και να πούνε ότι έλεγες άλλα. Είμαι ανοιχτή σε όλα.

Δε μου έχουν κάνει δοκιμαστικό για να είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ούτε στον αέρα, ούτε εκτός αέρα. Τα συζητάω όλα όμως. Εξέλιξη για το 5X5 δεν υπάρχει. Ο Νικόλας Ράπτης θα μου άρεσε πάρα πολύ».

Τέλος, η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στα σχόλια που ειπώθηκαν από την εκπομπή «Super Κατερίνα». λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Τα είπε όλα αυτά; Και εγώ που ήμουν και δεν τα άκουσα; Είπε τέτοιο πράγμα; Καλά έκανε και είπε τη γνώμη της, δε θα σχολιάσω τίποτα από αυτά που είπε η Κατερίνα ή ο οποιοσδήποτε άλλος για την εκπομπή γιατί δε θέλω μετά να παίζω σε τίτλους, “Τι απάντησε η Ηλιάκη στην Καινούργιου”. ‘Ηταν η άποψή της, καλά έκανε και την είπε αν δε της άρεσε κάτι αλλά εγώ δε θα σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό.

Καλά κατάλαβε ο Αντρέας ότι το σκηνικό ήταν της δεκαετίας του 80. Δε θέλω όμως να σχολιάσω κάτι από αυτά. Είναι λογικό όταν κάνεις μια εκπομπή να μην αρέσεις σε όλους, καλά έκαναν και είπαν τη γνώμη τους. Το μόνο που θα πω είναι ότι σαφώς και δεν είναι μια υπερπαραγωγή γιατί το μπάτζετ ήταν πολύ συγκεκριμένο γιατί ήταν για το Μακεδονία ΤV και όχι τον ΑΝΤ1. Εγώ δε το βρίσκω πρόχειρο, αν με ρωτάς, αλλά αυτά είναι η δική μου γνώμη. Δε με στεναχωρούν αυτά τα σχόλια, μεγαλώσαμε, παλιά με στεναχωρούσαν».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This