Ο κακός χαμός στο «Πρωινό μας» με τον Σπύρο Μαρτίκα: «Δεν είναι reality εδώ, είναι μία συνέντευξη»

Must Read

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star», βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» και ξεκαθάρισε αν κατεβαίνει ως Δήμαρχος Κερατσινίου ενώ σχολίασε όλα όσα συνέβησαν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Ηλία Γκότση, κατά τη διάρκεια του reality επιβίωσης.

Αρχικά ξεκαθάρισε ότι δεν κατεβαίνει για Δήμαρχος του Κερατσινίου αλλά θα συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί στην αναβάθμιση της περιοχής.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αποβολή της Ασημίνας και της Δαλάκα από το Survivor κατηγορώντας το Νίκο Μπάρτζη ότι είπε ψέματα πως τις είδε με κινητό.

«Στην συνέντευξη στο Skype δεν ήθελες καθόλου να αναφερθείς στον Νίκο Μπάρτζη σε αντίθεση με την συνέντευξή σου στον Μουτσινά που αναφέρθηκες 40 λεπτά στον Νίκο Μπάρτζη. Φλυαρώ; 8 δευτερόλεπτα. Σε ρώτησα για την στρατηγική και μου είπες ότι κατάφερε να σε διώξει. Με το καλημέρα σας μου είπε ότι φλυαρώ. Δεν είναι reality εδώ, είναι μία συνέντευξη.

Σε άκουσα να λες ότι το μεγαλύτερο ψέμα του Νίκου Μπάρτζη είναι για την Ασημίνα κι ότι δεν κράτησε κινητό. 20 άτομα με έκπληξη σε ακούσαμε εδώ να λες ένα τέτοιο ψέμα. Η Ασημίνα παραδέχθηκε ότι κράτησε κινητό. Για ποιον λόγο είπες ένα τέτοιο ψέμα δημόσια;», τον ρώτησε ο Νίκος Παρτσώλης.

«Με την Ασημίνα δεν είχαμε ποτέ τις καλύτερες σχέσεις. Εναπόθεσε τις ελπίδες της στο παιχνίδι για να δημιουργήσει καριέρα. Μέσα από αυτό το παιχνίδι ήξερε πως να κινηθεί για να βρει φαγητό. Σαφώς χρησιμοποίησε κινητό για να βρει φαγητό αλλά όχι για να δει το προφίλ της ή να επικοινωνήσει γενικότερα. Ο Μπάρτζης δεν είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό. Ήρθε σε επαφή με local για να χρησιμοποιηθεί το κινητό του για φαγητό. Όχι ότι την είδε εκείνη την στιγμή κι αυτό είναι το ψέμα του Μπάρτζη. Από την αρχή ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να αποδομίσει και να διώξει δυνατούς παίκτες» απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ παραδέχτηκε πως η Αφρδίτη Σκαφίδα ήταν εκείνη που είδε ένα ελληνικό νούμερο στο κινητό του local με το οποίο επικοινωνούσε η Δαλάκα και ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν εκείνος που απαίτησε την αποβολή τους.




Στην συνέχεια μίλησε και για τη σχέση του με τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ αποκάλυψε και ποιον παίκτη θα ήθελε να δει στην τετράδα.

Θα ήθελε να δει στον τελικό τον Σάκη Κατσούλη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Σταυρούλα Χρυσαείδη και τον Ηλία Μπόγδανο.

Όσον αφορά τον Στάθη Σχίζα εξέφρασε την απογοήτευσή του επειδή εκείνος στηρίζει το Νίκο Μπάρτζη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This