Συγκινήθηκε η Λίλυ Πυράκη: «Άκουσα ανθρώπους από τη δουλειά να λένε “άστην αυτή, θέλει να κάνει παιδιά και οικογένεια”»

Must Read

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Μπούλινγκ στην ενήλικη ζωή μου έχω δεχτεί σε κάποιες εκπομπές. Μου έχει τύχει να είναι συνεργάτης η οποία μου έλεγε ότι η φωνή μου είναι περίεργη και δεν κάνω για την εκπομπή γιατί είναι οικογενειακή. Οδηγούσα και έτρεχαν ποτάμια τα δάκρυα, έκλαιγα και δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα”αυτό πώς μπορεί να το αλλάξεις; Δεν σε θέλουν”. Συνεργάτης τώρα στη δουλειά έκανε ομοφοβικό σχόλιο και κάποιοι γέλασαν. Λέω έχω φτάσει 50 χρονών για να τα περνάω αυτά;», αποκάλυψε στην εκπομπή «The 2Night Show»

«Το μεγαλύτερο μπούλινγκ το έχω δεχθεί από γυναίκες και σκέφτομαι ότι κάποιες είναι μανούλες. Αν το παιδί τους είναι έτσι, πώς θα το δεχτούν;», συνέχισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.




Η Λίλυ Πυράκη συγκινήθηκε από τις δηλώσεις του δημοσιογράφου καθώς τις θύμισαν τις δυσκολίες που βίωσε εκείνη στην αρχή της καριέρας της επειδή ήθελε να κάνει οικογένεια.

«Είναι δυνατόν να δουλεύεις σε μια εκπομπή και να σου λένε ότι η εκπομπή είναι πολύ οικογενειακή για εσένα;

Πραγματικά υπάρχει αυτό και εγώ συγκινούμαι και μπράβο του που βγαίνει και το λέει γιατί και εγώ στην αρχή της καριέρας μου ήμουν σε μια φάση που ήμουν έτοιμη να κάνω παιδί και οικογένεια, άκουσα ανθρώπους να λένε “άστην αυτή, θέλει να κάνει παιδιά και οικογένεια”.

Μπράβο του που βγαίνει και τα λέει, μας συγκινεί γιατί με την δουλειά του έχει φτάσει ως εδώ και έχει αποδείξει σε όλους αυτούς ότι είναι για όλες τις εκπομπές», είπε συγκινημένη στο «Breakfast @ Star»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This