Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος ξαναστήνει το μαγαζί από την αρχή

Must Read

H Βικτώρια, μετά από πολύ καιρό στη φυλακή, δέχεται επίσκεψη από τον Χριστόφορο που θα τη γεμίσει ελπίδα… Όμως λίγο αργότερα ο Δούβλης θα της μεταφέρει ένα πολύ δυσάρεστο νέο: «Δυστυχώς, θα παραμείνεις στη φυλακή, καθώς ο Χρηστίδης πριν πεθάνει είχε δώσει κατάθεση στον Γιαμαλή που σε καίει», της λέει.

Η Όλγα είναι έτοιμη να πάει να περάσει μια ολόκληρη μέρα με τον Σωτήρη, όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον Χριστόφορο, που θέλει να μάθει για τη γυναίκα του: «Όλγα, με την Αντιγόνη ήσασταν φίλες. Πες μου, είχε μάθει για μένα και τη Βικτώρια;», τη ρωτάει και τα λόγια της Όλγας τον καταρρακώνουν: «Ναι, Χριστόφορε. Η Αντιγόνη τα ήξερε όλα, σας είχε δει και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να την έσπρωξε να κάνει κακό στον εαυτό της».

Ο Πάρης, αποφασισμένος να μη χάσει τη Γεωργία, της κάνει πρόταση να αρραβωνιαστούν: «Γεωργία, θέλω να έρθεις να μείνεις εδώ μαζί μου. Φυσικά, όχι έτσι. Να αρραβωνιαστούμε πρώτα», της λέει κι εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά να συγκατοικήσουν.

Η Αμαλία δέχεται ένα ακόμα χτύπημα, καθώς ο Χριστόφορος δεν αντέχει άλλο να τη βλέπει να υποφέρει από αγωνία και αποφασίζει να της πει την αλήθεια: «Αμαλία μου, δεν είναι δίκαιο να ζεις στο σκοτάδι. Ξέρω ποια είναι η βιολογική σου μητέρα. Ελπίζω να αντέχεις ν’ ακούσεις το όνομά της. Είναι η Μιράντα», της ομολογεί και η Αμαλία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της: «Αδύνατον! Ολο αυτόν τον καιρό που ήμουν μαζί της στον “Παράδεισο”, το μόνο πράγμα που ήθελε ήταν να βρει την κόρη της. Μου λέτε ψέματα, δεν μπορεί», φωνάζει η κοπέλα. Μετά το μεγάλο σοκ, η Αμαλία έχει μόνο ένα μέλημα, να πάει να μιλήσει στη Μιράντα, αλλά όλοι την αποτρέπουν: «Μην το κάνεις, κορίτσι μου. Σκέψου τι κακό θα κάνεις. Η Μιράντα είναι έγκυος, μπορεί να πάθει κάτι. Είναι όμως και κάτι άλλο. Ετοιμάζεται να παντρευτεί, πώς θα νιώσει όταν καταλάβει ότι είχατε τον ίδιο άντρα;», της επισημαίνει η Ματούλα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τη μεταπείσει…

Η Αμαλία δεν μπορεί να αντέξει να κουβαλάει ένα τέτοιο βάρος μόνη της και ο μόνος που την παροτρύνει είναι ο Αγης: «Μην ακούς κανέναν, να πας τώρα και να της μιλήσεις. Φτάνουν πια τα μυστικά. Κοίτα πού μας έχουν φέρει», της υπενθυμίζει…

Όπως αποκαλύψαμε η Βικτωρία μέσα από την φυλακή δίνει εντολή να καεί ο «Παράδεισος». Όπως είναι λογικό η Μιράντα και ο Ντίνος καταρρακώνονται όμως δεν αργούν να μάθουν την υπαίτια αυτού του μεγάλου κακού.

Η Μιράντα και ο Ντίνος σκέφτονται τους υπαλλήλους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά, έτσι σύμφωνα με το Tivisirial η τόσο η Μιράντα όσο και ο Μάρκος προσπαθούν να του αναπτερώσουν το ηθικό.

Έτσι λοιπόν ο Ντίνος αποφασίζει να συνεχίσει να παλεύει και με τα χρήματα της αποζημίωσης, ξαναστήνει τον «Παράδεισο» από την αρχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This