Η γη της ελιάς: O Κουράκος ανακαλύπτει ότι η Ευτυχία είναι εκείνη που σκότωσε τον Ανέστη

Must Read

Ο κακός χαμός πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς» αφού ο Γιώργης και η Ευτυχία δεν πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας όπως προγραμμάτιζαν κι αυτό γιατί ο Γιώργης θα ανακαλύψει το ένοχο μυστικό της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το περιοδικό Tivisirial, o Γιώργης, παρότι ετοιμάζεται να ενώσει τη ζωή του με την Ευτυχία, ζει μια αναταραχή συναισθηματική και ηθική. Έχει δώσει το δείγμα στα εγκληματολογικά και περιμένει να πάρει την απάντηση που θα του δώσει την ανάσα να προχωρήσει με την αγαπημένη του. Εκείνη δεν ξέρει τίποτα για τις κινήσεις του και είναι έτοιμη για τον γάμο της μαζί του. Ολα είναι στη θέση τους, το νυφικό, οι μπομπονιέρες, τα πάντα. Στο μεταξύ, μία ημέρα πριν κανονίζει να κάνει το μπάτσελορ που θα γίνει στο καφενείο του Πότη.

Την ίδια στιγμή ο Κουράκος παίρνει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά. Κρατάει ένα φάκελο που του καίει το χέρι. Ελπίζει σε καλά νέα, όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά, καθώς τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το αίμα στον τοίχο δεν ανήκει στην Ευτυχία. Ο αστυνόμος καταρρέει. Αμέσως τον λούζει κρύος ιδρώτας. Κάθε ελπίδα που είχε φαίνεται να σβήνει. Ηρθε η ώρα να παλέψει μέσα του, αν θα κυριαρχήσουν τα αισθήματά του για την Ευτυχία ή το καθήκον του. Παίρνει μια βαθιά ανάσα και δίνει αμέσως διαταγή: «Θέλω το δείγμα να συγκριθεί αυτή τη φορά με του Ανέστη Δρακουλάκου και θέλω την απάντηση άμεσα», τους τονίζει.

Την ίδια στιγμή οι ετοιμασίες συνεχίζονται, με την Αννα να διαμορφώνει τα τραπέζια στο καφενείο με τη βοήθεια του Πότη και να προετοιμάζουν για το πάρτι της Ευτυχίας. Το ίδιο βράδυ, όλα τα κορίτσια γιορτάζουν μαζί κι ενώ η Ευτυχία γλεντάει με τις φίλες της, δεν έχει ιδέα τι την περιμένει τις επόμενες στιγμές. Ένα επεισόδιο πριν το μεγάλο φινάλε, ο Κουράκος ανακαλύπτει ότι η γυναίκα που ερωτεύτηκε και που ετοιμάζεται να παντρευτεί είναι εκείνη που σκότωσε τον Ανέστη. Ολα γκρεμίζονται γύρω του, δεν ξέρει τι να κάνει. Τη λύση όμως στο αδιέξοδό του θα του τη δώσει η ίδια η Ευτυχία.

Στο παραπέντε πριν βάλει το νυφικό, παραδέχεται τα πάντα, όπως παραδέχεται και την αγάπη της για τον Γιώργη, που δεν θέλει να τον φέρει σε πιο δύσκολη ακόμα θέση. Η κοπέλα, συντετριμμένη, φεύγει για πάντα από τη Μάνη και αφήνει για την επόμενη σεζόν τον Γιώργη να αποφασίσει πώς θα το αντιμετωπίσει!

Στο μεταξύ ο Μιλτιάδης γρήγορα και μεθοδικά κυκλώνει την οικογένεια του Φίλιππου και αυτή την φορά μαθαίνει ό,τι πληροφορίες θέλει από την Αρετή, την οποία ψαρεύει. Την ίδια ώρα συνεχίζοντας στο σχέδιό του, εξακολουθεί να παρακολουθεί τη Βασιλική και είναι πίσω της σε κάθε της βήμα. Μάλιστα βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να την πλησιάσει και να της ζητήσει το τηλέφωνό της: «Θέλω να σε πάρω να ξανακανονίσουμε για φαγητό, αν θέλεις κι εσύ», της λέει.

Κι ενώ ο Φίλιππος αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν μπορεί να έρθει με άδεια, ο Μιλτιάδης συνεχίζει να πλευρίζει τη Βασιλική αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τις πραγματικές του προθέσεις. Ο Μιλτιάδης το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να καταστρέψει τους Στεφανέους, όπως έκαναν κάποτε αυτοί στην οικογένειά του και δεν αργεί να πάρει εκδίκηση... με τραγικό τρόπο και ανοίγοντας μια μεγάλη βεντέτα που θα δούμε να εξελίσσεται στον επόμενο κύκλο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This