First Dates: «Πιο πολύ με περιόριζε η οικογένεια μου παρά το τι θα πει η κοινωνία! Εγώ δεν έκανα coming»

«Το να μεγαλώνεις σε μια επαρχία που και η οικογένεια σου και η κοινωνία δεν το δέχεται, είσαι λίγο πιο εγκρατής στις εκφράσεις σου».

Must Read

Στο First Dates βρέθηκε χθες ο Αλέξανδρος από την Ορεστιάδα και ο Ανδρέας από την Πάτρα για την αναζήτηση συντρόφου.

Οι δύο νεαροί άντρες κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους άνοιξαν τις καρδιές τους και αναφέρθηκαν στην αντιμετώπιση που έχουν ως ομοφυλόφιλοι, με τον Αλέξανδρο να εκμυστηρεύεται πως δεν έχει κάνει come out στους γονείς του, καθώς πρόκειται για κάτι φυσιολογικό που δεν χρειάζεται να το συζητάει.

«Εγώ έχω μεγαλώσει σε επαρχία οπότε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Πολύ επαρχία, πιο βουκολικά πεθαίνεις. Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα που είναι στον Έβρο πάνω» τόνισε, αρχικά, ο Αλέξανδρος .

«Προσωπικά έχω αυτοπεποίθηση, δεν με ενοχλεί τόσο τι θα πούνε» παραδέχθηκε, εν συνεχεία, ο 21χρονος παίκτης του First Dates.

Την σκυτάλη πήρε ο 26χρονος Ανδρέας ο οποίος, με όσα είπε με ειλικρίνεια, απελευθέρωσε ακόμα περισσότερο τον Αλέξανδρο.

«Εγώ ακόμα δουλεύω πάνω σε αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να μην με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Έχω μεγαλώσει και με έναν τέτοιο τρόπο όπου άμα δεν μπορούσες να μπεις στα κριτήρια και στα κουτάκια τα οποία θα ήθελαν να δουν οι άλλοι εσένα, θα είχες θέμα. Οπότε κατά κάποιο τρόπο καταπίεζα λίγο τις ανάγκες μου, τον τρόπο έκφρασης μου από το ντύσιμο ως τον τρόπο που μιλούσα και τα ενδιαφέροντα μου για να μπορέσω να είμαι λίγο πιο “διακριτικός”. Εντάξει, τώρα, βλακείες. Όταν όμως ήμουν πιο μικρός είχα και εγώ τέτοιου είδους προβληματισμούς. Θεωρώ ότι ένα average άτομο που είναι queer στην Ελλάδα έχει παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι», τόνισε.

«Ταυτίζομαι φουλ με αυτό και εγώ! Η αλήθεια είναι ότι εμένα πιο πολύ με περιόριζε η οικογένεια μου παρά το τι θα πει η κοινωνία. Πιο πολύ η μαμά μου, όχι τόσο ο μπαμπάς μου αλλά εντάξει. Σε όποιον το λέω αυτό, τους κάνει εντύπωση αλλά εντάξει. Εγώ δεν έκανα coming out σε κανέναν, δηλαδή δεν το έχω πει. Δεν το έχω πει, όχι γιατί φοβάμαι, απλά δεν θέλω να το πω γιατί δεν είναι κάτι που θέλω να το λέω», είπε στην συνέχεια ο Αλέξανδρος και πρόσθεσε: «Από τότε που έφυγα από την Ορεστιάδα δεν βιώνω καθόλου μπούλινγκ. Με δέχονται οι άνθρωποι όπως είμαι, αγκαλιάζουν την διαφορετικότητα μου, ακόμα και τα στρέιτ άτομα, άντρες και γυναίκες. Να πω την αλήθεια με σοκάρει γιατί στην Ορεστιάδα, το να μεγαλώνεις σε μια επαρχία που και η οικογένεια σου και η κοινωνία δεν το δέχεται, είσαι λίγο πιο εγκρατής στις εκφράσεις σου».




Μπορεί τελικά το ραντεβού τους να μην εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν, ωστόσο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνουν δύο καλοί φίλοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This