Ο Γιώργος Παράσχος απαντάει στους ισχυρισμούς του Τάσου Τεργιάκη: «Δεν μπορείς να λες ότι ξέρεις, ενώ δεν ήσουν μπροστά»

Must Read

Ο Γιώργος Παράσχος σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στην επαγγελματική σχέση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη τονίζοντας πως κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια είδε άλλο πρόσωπο από εκείνη σε σχέση με την πρώτη τους επαφή και πως λίγο πριν αποχωρήσει από την εκπομπή του Alpha ένιωθε ανεπιθύμητος.

Ο Τάσος Τεργιάκης, οποίος εκείνη την χρονιά υπήρξε συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση του ηθοποιού, λέγοντας μεταξύ άλλων πως του είχε προταθεί να συμμετάσχει τότε στο J2US και πως η παρουσιάστρια του είχε πει πως δεν μπορεί να είναι και στον Alpha αλλά και στο Mega την ίδια περίοδο.

Την τοποθέτηση του δημοσιογράφου κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Παράσχος στην εκπομπή «Breakfast @ Star» επισημαίνοντας πως: «Άκουσα από τον κύριο Τεργιάκη στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα ότι ανέφερε το όνομά μου και μπήκα στη διαδικασία να δω το βίντεο. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι δεν μπορείς από κάποιον να περιμένει να διεκδικήσει τη θέση ή τον λόγο του, όταν είναι τόσο φρέσκος και τόσο ψαρωμένος σε μία εκπομπή», δηλώνει ο Γιώργος Παράσχος στο Breakfast@Star και στη Μυρσίνη Κοντού.

«Ήταν η πρώτη φορά που έκανα το οτιδήποτε. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Τώρα, αν βρεθώ σε κάποιο πάνελ, φυσικά δεν θα είμαι το ίδιο. Έχω τη γνώση και ξέρω πώς πρέπει να συμπεριφερθώ, αλλά τότε δεν ήξερα», σημειώνει ο ηθοποιός στην κάμερα του Star.

«Με εντυπωσίασε πάρα πολύ ο κύριος Τεργιάκης, γιατί είδα ότι ανέφερε ακόμα και την ημερομηνία που το ανέφερα αυτό στην Ελένη, ποιες ημέρες της εβδομάδας ήμουν εκεί. Γενικά είδα ότι θυμόταν πολλές λεπτομέρειες. Δεν ξέρω αν κάποιος του τα υπενθύμισε, για να μπορεί να πει κάτι», τονίζει με έμφαση στη συνέχεια ο Γιώργος Παράσχος.

«Το τι είπα εγώ με την παραγωγή και την Ελένη το ξέρουμε μόνο εμείς. Ο κύριος Τεργιάκης ξέρει μόνο αυτά που είπα μπροστά στους άλλους. Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο, που δεν το ξέρω. Με τον κύριο Τεργιάκη είχαμε ένα «γεια», δε μπορείς να λες ότι ξέρεις, ενώ δεν ήσουν μπροστά», ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.

«Δεν είπα ποτέ ότι η Ελένη δεν με άφηνε να μιλήσω, ούτε φταίει σε κάτι η Ελένη ή κάποιος από το πάνελ», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This