Ο Τριαντάφυλλος παρουσιαστής με Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη

Must Read

Ποιος θα του το έλεγε του Ντάφυ ότι πέρα από «είδωλο» στο «Survivor» θα γίνει και παρουσιαστής σε πρωινάδικο! Οι μετοχές του Τριαντάφυλλου έχουν αυξηθεί και ο ίδιος τις… επενδύει στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να τον δούμε και παρουσιαστή του καλοκαιρινού πρωινού μαγκαζίνο στο Open!

Ο Τριαντάφυλλος

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι ετοιμάζει μια δροσερή καλοκαιρινή εκπομπή, συνθέτοντας ένα ιδιαίτερο -θα έλεγε κανείς- πάνελ και εκεί φαίνεται ξεκάθαρα το… χέρι του Κοκλώνη στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα!

Η Μαριάντα Πιερίδη

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα δύο πρόσωπα που είχαν κλείσει ήταν η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην παίκτρια του «Survivor» Φελίσια Τσαλαπάτη και η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη, τις οποίες αμφότερες είδαμε τη φετινή σεζόν στο «J2US». Οι ίδιες στο backstage του σόου δεν είχαν αρνηθεί ότι δέχτηκαν πρόταση από την παραγωγή για να κάνουν την εκπομπή, όμως δίπλα τους θα υπάρξει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη. Αυτή του Τριαντάφυλλου!

Η Φελίσια Τσαλαπάτη

Οι τρεις τους θα είναι στην ουσία οι κεντρικοί παρουσιαστές, ενώ στο πάνελ θα βρίσκονται ο Γιάννης Μπούτος και ακόμα ένα πρόσωπο, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί. Η νέα εκπομπή, που θα εκπέμπει από το πλατό της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη, θα αρχίσει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, ενώ θα προβάλλεται καθημερινά, με πιθανότερη ώρα έναρξης στις 09.50!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This