Αυτή η νύχτα μένει: Η Διαμάντω συνιδιοκτήτρια του «Ονείρου»

Must Read

Η κίνηση της ανήμπορης Ζέτας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις που εμπλέκουν όλο και περισσότερους και εκεί που το αδιέξοδο πλησιάζει, είναι ο Άλκης που, με το επικίνδυνο παιχνίδι του, θα ξαναφέρει την ισορροπία και θα δώσει την τελική λύση.

Η απελπισμένη κίνηση του Στρατή να πουλήσει το Όνειρο όχι μόνο αποτυγχάνει αλλά και οδηγεί τον κόσμο του μαγαζιού να σταθεί απέναντί του. «Πουλάω το μαγαζί, να ψάξετε αλλού για δουλειά», ανακοινώνει στους εργαζόμενους, οι οποίοι αντιδρούν. «Τι εννοείς το πουλάς; Και μας το λες τελευταία στιγμή; Τι απόφαση είναι αυτή, ρε Στρατή; Μήπως να το σκεφτείς ξανά;», του λένε, αλλά εκείνος επιμένει: «Δεν έχω να σκεφτώ τίποτα! Τέλος, το μαγαζί πουλιέται». Όμως, αυτή η απελπισμένη κίνηση του Στρατή να πουλήσει το «Όνειρο» αποτυγχάνει, όταν εμφανίζεται η Διαμάντω και ανακοινώνει:«Το μαγαζί δεν θα πουληθεί και αυτό το λέω εγώ», πετώντας στο τραπέζι τα χαρτιά που τη δείχνουν συνιδιοκτήτρια. Ο Αλκης, προκειμένου να εξιλεωθεί απέναντι στη Διαμάντω και το παιδί της, αποφασίζει να της μεταβιβάσει όλο το ποσοστό που του είχε δώσει ο Διαγόρας.

Η Μυρτώ κάνει το οριστικό βήμα για το μέλλον της προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Πόντικα. Το «δώρο» του Αλέξανδρου στους συναδέλφους του θα ανοίξει την πόρτα για την καταιγίδα. Ο Ντόκος εισπράττει το αντίτιμο που του αναλογεί από τον Χρήστο. «Τέλος με αυτά! Μη ζητήσεις άλλα», του ξεκαθαρίζει.


https://www.youtube.com/watch?v=mVEU-0CnYps&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.youweekly.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This