Η απάντηση του Γκότση στις αιχμές του Βασάλου: «Δεν είναι αστείο και ξεπερνάει τα όρια»

Must Read

Αρκετά αιχμηρός ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Ηλία Γκότση και αφορμή στάθηκε το block που έκανε στα social media, ο δεύτερος στον πρώτο αλλά και η ατάκα ότι «το χιούμορ του Βασάλου είναι για το Δελφινάριο».

Ο παίκτης που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor απάντησε λέγοντας πως: «Αν εγώ είμαι για το Δελφινάριο, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό».

Κάποιοι καλοθελητές ενημέρωσαν τον Ηλία Γκότση, για όσα είπε ο πρώην συμπαίκτης του στην εκπομπή «Πρωινό μας», και εκείνος με την σειρά του έδωσε την δική του απάντηση μέσω του instagram account του.

«Είμαι εδώ στο γυμναστήριο και κάποιος μου έστειλε αυτό εδώ (δείχνει τη δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου). Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και δεν έχω σχολιάσει πολλά πράγματα, όχι επειδή σφυρίζω αδιάφορα αλλά επειδή πιστεύω ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και καλύτερα να τον αφιερώνεις εκεί που πρέπει…

Προφανώς είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που μου αρέσει το χιούμορ, αλλά καμιά φορά δεν είναι όλα αστεία, όπως τώρα αυτό δεν είναι αστείο και ξεπερνάει τα όρια. Προσβάλλει εκτός από εμένα και δικούς μου ανθρώπους. Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ποια είναι τα όρια και πότε τα ξεπερνάμε.

Νομίζω ότι ποτέ μου δεν ξεπέρασα τα όρια και δεν έχω προσβάλει σίγουρα δημόσια με τέτοιο τρόπο κάποιο άνθρωπο. Από εκεί και πέρα το πώς μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση και γιατί το κάνω από το Instagram, είναι γιατί κάποιοι άνθρωποι εκτίθενται μόνοι τους με τα λόγια και τις πράξεις τους», είπε αρχικά.

«Και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει κι αυτή τη φορά. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για κανέναν άνθρωπο. Μάλλον κάποιος πρέπει να ξεπεράσει τα δικά του προβλήματα και επειδή όντως υπάρχει το κάρμα και καμιά φορά γυρνάει, είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This