O ΑΝΤ1 βάζει τέλος στις… ράδιο αρβύλες – Ηχηρή ανακοίνωση για τον Αντώνη Κανάκη

Must Read

Ηχηρή απάντηση σε εκείνους που διέδιδαν ότι ο Αντώνης Κανάκης και ο ΑΝΤ1 θα λήξουν τη συνεργασία τους έδωσε με ανακοίνωσή του το κανάλι.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και η ομάδα του θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν το «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και το «ΒΙΝΥΛΙΟ» για τις επόμενες -τουλάχιστον- τρεις σεζόν, ξεκαθαρίζει ο ΑΝΤ1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Δεν είναι «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ»… είναι γεγονός!

Με ιδιαίτερη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ανανέωση της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μέσα από τα διαχρονικά, «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «ΒΙΝΥΛΙΟ», που αποτελούν σημείο αναφοράς στην τηλεόραση, αλλά και μέσα από νέα δημιουργικά project, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του θα συνεχίσουν να δίνουν τροφή για σκέψη και να ντύνουν, με μουσική, τις αναμνήσεις που έρχονται από άλλες εποχές.

Με καυστική σάτιρα για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και με ανοιχτούς διαύλους με τους τηλεθεατές, ο Αντώνης Κανάκης θα αφήσει και πάλι, για 25η χρονιά μέσα από τον ΑΝΤ1, το δημιουργικό του αποτύπωμα στην ιστορία της μικρής οθόνης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This