Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κώστας Αναγνωστόπουλος «πιστόλιασαν» το Survivor: «Ας μείνουμε στη λέξη λαμογιά»

Must Read

Χθες πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor και οι παίκτες που συμμετείχαν στον φετινό reality επιβίωσης έπρεπε να είναι εκεί. Ωστόσο υπήρχαν ορισμένες απουσίες.

Από την μεγάλη βραδιά έλειπαν οι παίκτες που αποβλήθηκαν. Ανάμεσα τους ήταν και η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα διαδραματίστηκαν στον ημιτελικό.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μέσα από τον προσωπικό της λoγαριασμό στο instagram άφησε αιχμές προς πάσα κατεύθυνση δεδομένου ότι εκείνη αποβλήθηκε άδικα.

«Χαχαχα ρε παιδιά πολλή δικαιοσύνη έχει πέσει τελευταία. Είναι ψιλά γράμματα η λέξη “δικαιοσύνη”. Ας μείνουμε μόνο στη λέξη λαμογιά.

Πολλή σιγουριά, πολλή άνεση. Χαχαχα πολύ γέλιο σήμερα. Πάμε ένα replay την ίδια σιγουριά για τη δυάδα τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά σε τρία διαδοχικά Insta-stories

Καλεσμένος στον ημιτελικό ήταν και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος προτίμησε να μην παρευρεθεί σε αυτήν την «γιορτή».

Ο Μισθοφόρος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε τον λόγο που δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση της παραγωγής να βρεθεί στο Γαλάτσι.

«Πολλά τα μηνύματα γιατί δεν πήγα στον τελικό. Η απάντηση στο επόμενο στόρι. Υ.Γ Με κάλεσαν για όσους ρωτάνε» και στην συνέχεια ανάρτησε μία φωτογραφία από το Τσίρκο Μεντράνο παρομοιάζοντάς το με το φετινό Survivor.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This