Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 5 παίκτες που δεν πήραν καν πρόσκληση να πάνε στον ημιτελικό

Φέτος στο Γαλάτσι υπήρξαν πολλές και "ηχηρές" απουσίες

Must Read

Ακόμη μια χρονιά χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου ο ημιτελικός του Survivor All Star και μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Αρκετοί παίκτες του φετινού παιχνιδιού έδωσαν το παρών όμως οι απουσίες ήταν πολλές και ηχηρές. Ανάμεσα σε αυτούς που έλειπαν άλλοι δεν πήγαν για προσωπικούς λόγους ενώ κάποιοι δεν έλαβαν καν πρόσκληση.

Οι παίκτες που δεν παραβρέθηκαν ήταν: η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» πέντε ήταν οι παίκτες που δεν έλαβαν καν πρόσκληση για να παρευρεθούν στον ημιτελικό. Πρόκειται φυσικά για εκείνους που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star για παραβίαση των κανόνων δηλαδή τους:  Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Γιωρίκα Πιλίδη,  Ηλία Γκότση και Αφροδίτη Σκαφίδα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This