Αλίκη Κακολύρη: «Ήταν ξεκάθαρα στόχος ένας ρόλος της τηλεόρασης»

Όσα είπε για τον ρόλο της...

Must Read

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά «Παγιδευμένοι» έκανε η Αλίκη Κακολύρη και για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο μίλησε στο περιοδικό TV24.

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο που αγάπησαν οι τηλεθεατές της σειράς του ΑΝΤ1.

Αποφοιτήσατε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και δεν άργησε να έρθει ένας τηλεοπτικός ρόλος. Προέκυψε ή ήταν ένας στόχος που υλοποιήθηκε;

Ήταν ξεκάθαρα στόχος. Είχα κάνει αρκετά κάστινγκ, και καθώς ήταν πια αρχές Ιουλίου, θεώρησα ότι δεν θα τύχει κάτι. Κι ενώ βγαίνω από μια ακόμη οντισιόν χτυπάει το τηλέφωνό μου. Ήταν η Ηρώ Γάλλου, η cast director της σειράς. Με ρώτησε αν έχω κλείσει κάτι, της απαντάω “όχι” και μου λέει: “Σου έχω κάτι δυνατό”. Είχα κατενθουσιαστεί. Δεν πίστευα ότι θα μου τύχαινε τόσο γρήγορα κάτι τόσο μεγάλο και ενδιαφέρον σεναριακά.

Υποδύεστε τη Δανάη, ένα κορίτσι που προέρχεται από δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον και έχει δύσκολη εφηβεία. Τη γνώμη τελικά έχετε σχηματίσει για εκείνη;

Βλέποντας κανείς τη Δανάη στην εξέλιξη της σειράς, καταλάβει ότι της λείπει αγάπη και αφού δεν τη γνώρισε, ψάχνει απεγνωσμένα ένα τρόπο να αμυνθεί σε αυτό το συναίσθημα. Και τι πιο φυσιολογικό από το να βγάλει άμυνες απέναντί του και να το απαρνηθεί; Αυτό συμβαίνει με την καινούρια σχέση που μπαίνει στη ζωή της, αυτή με τον μπαμπά της τον Ανδρέα που δεν τον γνωρίζει ουσιαστικά αλλά έχουν κοινά χαρακτηριστικά κι ένα κοινό δεσμό.

Εκείνος προσπαθεί να της δείξει αγάπη αλλά δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί γιατί δεν ξέρει πώς είναι να βρίσκεται σε μια συνθήκη φροντίδας. Δεν το έχει ξαναβιώσει. Η Δανάη είναι σε τόσο νεαρή ηλικία, μόλις 16 ετών, και καλείται να διαχειριστεί νέα δεδομένα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, τη στιγμή που το μόνο που έχε γνωρίσει στα τόσα χρόνια είναι η βία, το ξύλο από τον Βλάσση και ο φόβος μην πάθει κάτι η μαμά της.

Γι’ αυτό δεν δίστασε να κρύψει τα ναρκωτικά στο σπίτι του Ανδρέα; Δεν ένιωθε ακόμη συναισθήματα για εκείνον;

Πράγματι. Έχει να διαχειριστεί την εφηβεία, τη βία στο σπίτι της, τις επιλογές της που πηγάζουν από τα προσωπικά της τραύματα, τις ανασφάλειές της και είναι λογικό να έχει πάρει την κάτω βόλτα. Όλα αυτά τα κάνει από καθαρή ανασφάλεια. Παράλληλα θέλει να γνωρίσει πιο έντονα συναισθήματα και μπαίνει σε μια παράνομη συνθήκη για να νιώσει ότι δεν είναι διαφανής και αόρατη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This