Ελένη Κοκκίδου για το φινάλε της από την «Μουρμούρα»: «Κι εγώ φοράω μαύρα, πενθώ για τη Βούλα»

Must Read

Με ένα συγκινητικό φινάλε αποχαιρέτησε η τηλεοπτική «Βουλίτσα» τους τηλεθεατές της πετυχημένης σειράς «Μουρμούρα» κάνοντας τους να δακρύσουν που δεν θα ξαναδούν αυτήν την περσόνα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Για το τέλος της Βουλίτσας μίλησε η ηθοποιός που την υποδύθηκε, Ελένη Κοκκίδου, στην εκπομπή «Alpha τώρα» με την Βίκυ Χαντζή να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

«Τι να κάνουμε… ! Κι εγώ φοράω μαύρα, πενθώ για τη Βούλα!», είπε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο.

Αμέσως μετά το τέλος της προβολής του αποσπάσματος, συγκινημένη η Βίκυ Χαντζή είπε με τρεμάμενη φωνή: «Βρε Ελένη μου, αν σου πω ότι συγκινήθηκα, θα το πιστέψεις; Αλήθεια! Όπως και πολλοί τηλεθεατές».

Η Ελένη Κοκκίδου είπε στη συνέχεια: «Είναι ο συνδυασμός της εικόνας, του γεγονότος και της ψυχής της Βούλας, γιατί μέσα από το τραγούδι βγαίνει η ψυχή μας. Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το τραγούδι, δεν θα ήταν τόσο συγκινητική η σκηνή.

Το να βγαίνεις από έναν τέτοιο ρόλο μετά από δέκα χρόνια είναι σαν να αποχαιρετάς έναν πολύ αγαπημένο σου άνθρωπο, ο οποίος πάει κάπου αλλού, να ζήσει σε μια άλλη χώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This