Στέλλα Μιζεράκη: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τηλεόραση απλά για να υπάρχεις»

Must Read

Την Στέλλα Μιζεράκη την γνωρίσαμε στο Power of love. H νεαρή επιχειρηματίας είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στην μεγάλη οθόνη ωστόσο δεν ασχολείται ενεργά με την υποκριτική.

Για την ενασχόλησή της με την υποκριτική μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και αποκάλυψε τον λόγο που δεν την βλέπουμε σε κάποιο project στην τηλεόραση.

«Μου άρεσε από μικρή που ήμουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μελίνα Μερκούρη, αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πιο ενεργά με την υποκριτική. Έχω κάνει κάποια σεμινάρια με τον κύριο Όμηρο, όταν κάναμε και την ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” που δεν έχει βγει ακόμα. Δεν πειράζει που δεν βγήκε, εγώ την έχω δει όλη. Από τον κύριο Ευστρατιάδη εξαρτάται αν θα βγει.

Απέρριψα τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τηλεόραση απλά για να υπάρχεις. Θα μου άρεσε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόδα, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα πάνελ και να κουτσομπολεύω», είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

Η Στέλλα Μιζεράκη είπε επίσης: «Έχω άψογες σχέσεις με τη Μαρία Μπακοδήμου. Στο παιχνίδι ήταν σαν τη μεγάλη μας αδελφή. Θα μου άρεσε να συνεργαστώ μαζί της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This